Neler Yeni

Asus Prime B650M-K anakart, Corsair 3000D RGB ile uyumlu mu?

kyloitch

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Rüveyda Akın
Asus Prime B650M-K anakartlı bir sistem aldım. Kasa olarak Corsair 3000D RGB seçtim. Sistem hazır olarak geldi ve ekran kartını taktım çalıştırdım çok şükür. Ancak ön paneldeki fanların ışığı yanmıyor. Sistemi hazır olarak seçmiş olmama rağmen fanların ışıklarının yanmıyor olmasının sebebi, sistemimi toplayan kişinin pinleri takmamış olması mı yoksa anakartımın desteklememesi mi? Konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Benim ne yapmam gerekiyor?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Kasa reset tuşuna basınca rgbler yanıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökmen Doğan
3000d fanları argb adaptörüyle geliyor ve senin anakartın argb destekliyor, kartın sağ en üstüne bakarak görebilirsin 2 tane beyaz port var 3 pinli onların ikiside boşsa bağlantıyı yapmamışlar demektir kendin yapman gerekir.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes
Asus Prime B650M-K anakartlı bir sistem aldım. Kasa olarak Corsair 3000D RGB seçtim. Sistem hazır olarak geldi ve ekran kartını taktım çalıştırdım çok şükür. Ancak ön paneldeki fanların ışığı yanmıyor. Sistemi hazır olarak seçmiş olmama rağmen fanların ışıklarının yanmıyor olmasının sebebi, sistemimi toplayan kişinin pinleri takmamış olması mı yoksa anakartımın desteklememesi mi? Konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Benim ne yapmam gerekiyor?
Anakart desteklememesi gibi bir durum olmaz.RGB pinleri takılı ise yanar.

kyloitch

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Rüveyda Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes
Konuyla alakalı bilgilendirebilir misin? Ne yapmam gerekiyor? Hiçbir şey bilmiyorum.
Fanlarınızın rgb kabloları ayrıdır muhtemelen, bunlar kontrolcüye bağlı mı onu kontrol edin.Eğer bağlı ise kontrolcünün anakarta bağlı olup olmadığını kontrol edin.Muhtemelen ikisinden biridir.Tüm fanlar yanmıyorsa muhtemelen kontrolcü anakarta bağlanmamıştır.Eğer bağlantılarda problem yoksa asusun yazılımını yükleyerek deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,270
Üyeler
163,135
Son üye
vailecia
Top Bottom