Neler Yeni

ASUS PRIME B650M-K BİOS GÜNCELLEME

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emin Turunç
Arkadaşlar bios güncellemek istiyorum ama daha önce güncellerken sorun yaşadığım için yapmaya korkuyorum. Daha önce yaptığımda update işlemi başlar başlamaz pc kapanmıştı yeniden açılıp kapandı birkaç kere ve siyah ekranda kaldı bios pilini çıkardım clear cmos pinlerine dokundum bi süre bekledim en son şans eseri sistemi çalıştırmayı başardım o gün tövbe ettim bios güncellemeye. Şimdi tekrar güncellemek istiyorum çünkü çok fazla sürüm gelmiş anakarta ama yapmaya korkuyorum eğer bios yine yaparken çökerse ne yapmalıyım en azından yapmadan bilirsem başıma gelince korkmamak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
hocam o anakartta bios flashback ozelligi bulunuyor eger olurda guncelleme yaparken bir sorun olursa sistem çökerse bir usb flash bellege bios dosyasını atıp cihaza takın ardından arkadaki anakart uzerındeki bios flashback tusuna basın sistem geri yüklenir sorun olmaz

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emin Turunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o anakartta bios flashback ozelligi bulunuyor eger olurda guncelleme yaparken bir sorun olursa sistem çökerse bir usb flash bellege bios dosyasını atıp cihaza takın ardından arkadaki anakart uzerındeki bios flashback tusuna basın sistem geri yüklenir sorun olmaz
çöktükten sonra pc yi kapatmadan mı yapıcam o işlemi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
çöktükten sonra pc yi kapatmadan mı yapıcam o işlemi hocam
eger güncellerken elektrik gitmezse bir sey olacagını dusunmuyorum hocam ama sorun olursada su asamalari izleyebilirsiniz:
hocam biosu guncellediniz diyelim ve sorun cikti sistem acilmiyor fişini çekin ardından flash bellegi usbye takin ve fişi tekrar takip 3 saniye boyunca flashback tusuna basın zaten ısık yanıp sonmeye baslayacak orada ondan sonra sistem acilir
1738016852757.png

asusun videosunuda inceleyebilirsiniz:

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emin Turunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eger güncellerken elektrik gitmezse bir sey olacagını dusunmuyorum hocam ama sorun olursada su asamalari izleyebilirsiniz:
hocam biosu guncellediniz diyelim ve sorun cikti sistem acilmiyor fişini çekin ardından flash bellegi usbye takin ve fişi tekrar takip 3 saniye boyunca flashback tusuna basın zaten ısık yanıp sonmeye baslayacak orada ondan sonra sistem acilir
Alıntıyı görüntüle

asusun videosunuda inceleyebilirsiniz:
Tamam hocam yarın yapıcam inşallah bişey olmaz teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
Top Bottom