Neler Yeni

🔥İndirim Asus prime B760 4399 TL

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
SERHAT BOZBAYIR
4.4 verilecek bi ozelliği yok Akakceye gore en ucuzda olsa ölü soket 2 ram slotlu bence biraz çıplak bi anakart anca 14400f takilir daha ustunu tasimaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tamer Durmaz
Şu ölü soket demeniz beni bitiriyor günümüz şartlarına bakınca sanki senede bir anakart değişiyoruz sistem değişiyoruz gibi konuşuyosun zaten 2 ram slotu tutupta buna 8 takmazsın en aşşa 16 takarsın ona bakılırsada günümüz ve ilerisi için 32 ram en azından 1-2 senelik her türlü idare eder. Böyle iğneleyici konuşmayı bırakıp biraz daha yapıcı yaklaşabilirsiniz olaylara. Konumuza dönelim NOT= Anakart konusuna gelirsek ben yaklaşık 2 sene önce aldım belki daha fazlada geçmiş olabilir 13600k işlemci ve 3060 la beraber kullanıyorum 32 gbda ram var benim için kullanım performansı açısından bir sorun yaratmadı, anakartlara absürt paralar vermektense işini görebileceğin optimum anakartı almak ve diğer parçalara daha fazla para ayırmak benim, şahsi fikrim açısından daha mantıklı geliyor tabi kişiden kişiye değişir yalnız kullanacağın işlemciye göre bios güncellemesi gerekebilir dikkat.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Almam diyenler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ölü soket demeniz beni bitiriyor günümüz şartlarına bakınca sanki senede bir anakart değişiyoruz sistem değişiyoruz gibi konuşuyosun zaten 2 ram slotu tutupta buna 8 takmazsın en aşşa 16 takarsın ona bakılırsada günümüz ve ilerisi için 32 ram en azından 1-2 senelik her türlü idare eder.
Böyle iğneleyici konuşmayı bırakıp biraz daha yapıcı yaklaşabilirsiniz olaylara. Konumuza dönelim NOT= Anakart konusuna gelirsek ben yaklaşık 2 sene önce aldım belki daha fazlada geçmiş olabilir 13600k işlemci ve 3060 la beraber kullanıyorum 32 gbda ram var benim için kullanım performansı açısından bir sorun yaratmadı, anakartlara absürt paralar vermektense işini görebileceğin optimum anakartı almak ve diğer parçalara daha fazla para ayırmak benim, şahsi fikrim açısından daha mantıklı geliyor tabi kişiden kişiye değişir yalnız kullanacağın işlemciye göre bios güncellemesi gerekebilir dikkat.

Taa kaç yıl önce b450 alan adam a320 alan adam hala kullanıyor anakartını şimdi am5 alanda gelecekte rahat edecek bilmem anlatabildim mi

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Selami kaplan
Şu ölü soket demeniz beni bitiriyor günümüz şartlarına bakınca sanki senede bir anakart değişiyoruz sistem değişiyoruz gibi konuşuyosun zaten 2 ram slotu tutupta buna 8 takmazsın en aşşa 16 takarsın ona bakılırsada günümüz ve ilerisi için 32 ram en azından 1-2 senelik her türlü idare eder. Böyle iğneleyici konuşmayı bırakıp biraz daha yapıcı yaklaşabilirsiniz olaylara. Konumuza dönelim NOT= Anakart konusuna gelirsek ben yaklaşık 2 sene önce aldım belki daha fazlada geçmiş olabilir 13600k işlemci ve 3060 la beraber kullanıyorum 32 gbda ram var benim için kullanım performansı açısından bir sorun yaratmadı, anakartlara absürt paralar vermektense işini görebileceğin optimum anakartı almak ve diğer parçalara daha fazla para ayırmak benim, şahsi fikrim açısından daha mantıklı geliyor tabi kişiden kişiye değişir yalnız kullanacağın işlemciye göre bios güncellemesi gerekebilir dikkat.

12100F çıkalı tam 3 sene oldu. Hala bile 1080P de yeterli sayılabilir. Uygulamalar için yeterli denebilir.Bir 3-4 sene daha yeter.

Kaldı ki serinin en güçsüz işlemcisi. Evet 13600K alan insan, en az 7-8 sene kullanır.

Bence de ölü soket filan kavramı yanliş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tamer Durmaz
Ufak bir düzeltme arkadaşlar benim anakart bu değilmiş unutmuşum :d

ASUS PRIME Z690M-PLUS imiş​

Top Bottom