❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RADEON RX 9060 XT OC 16GB 18031TL 🔥 🔥🔥 🔥

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Daha 2 gün önce 18830 liradan aldım elim ayağım titriyo
ek olarak saat 6 da bitecek indirim almak isteyen varsa elini çabuk tutsun
Rüyana gireceği kesin :D

Aklımı çelmiyor değil ama 3060ti'den hiç geçesim yok ya.

Gözüm 9070XT'de ama sanırım bu jenerasyonu da pas geçeceğim.
10700xt mi alacan nedir yani seni cezbetmeyen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

offf offf offf yok ben bu kafayla kullanamam bu kartı daha elime ulasmadı zaten bugun ulasır geri iade ederim heralde
satın aldığım 5070'i s'lklık edip siparişi iptal ettiğim için düştüğün durumun tam tersi halindeyim fiyatı 2ye katlandı alamıyorum şimdi :(

800 lirayı çok şükür ödeyebilicek gücüm var ama bu fiyata düştüğünü görmem beni derinden yaraladı gelen kartla yıldızlarımız asla barışmaz :D şansa kartta bakiye de yok olsa çekecektim hemen

satın aldığım 5070'i s'lklık edip siparişi iptal ettiğim için düştüğün durumun tam tersi halindeyim fiyatı 2ye katlandı alamıyorum şimdi :(
bu vatanda ben 2 gün önce aldım fiyat böyle böyle oldu diye bir bildirim yollayınca hiç ama hiç sanmıyorum da yapabilicekleri bişi oluyor mu :D arkadaş kupon falan bişiden bahsetti

Gözüm 9070XT'de ama sanırım bu jenerasyonu da pas geçeceğim.
bu kartları her sene mi çıkartıyolar

800 lirayı çok şükür ödeyebilicek gücüm var ama bu fiyata düştüğünü görmem beni derinden yaraladı gelen kartla yıldızlarımız asla barışmaz :D şansa kartta bakiye de yok olsa çekecektim hemen

bu vatanda ben 2 gün önce aldım fiyat böyle böyle oldu diye bir bildirim yollayınca hiç ama hiç sanmıyorum da yapabilicekleri bişi oluyor mu :D arkadaş kupon falan bişiden bahsetti

bu kartları her sene mi çıkartıyolar
"800 lirayı çok şükür ödeyebilicek gücüm var" ödeme gücünden bağımsız bir durum ama bu beklesen de alabilecektin yani bu rahatsız edici :D

"800 lirayı çok şükür ödeyebilicek gücüm var" ödeme gücünden bağımsız bir durum ama bu beklesen de alabilecektin yani bu rahatsız edici :D
yani hocam vallahi burda mesele hem 800 lira hem değil :D yav nerden girdim vatana ben

yani hocam vallahi burda mesele hem 800 lira hem değil :D yav nerden girdim vatana ben
tüm alacaklarımı alayım forumu falan her şeyi silmek lazım

tüm alacaklarımı alayım forumu falan her şeyi silmek lazım
Gecenin 4ünde ne işin var be adam çıh çıh kapattt

Güncel oyunlarda hala tatmin olduğum grafiklerde oynayabiliyor olmam en büyük sebebi. Yoksa 9060xt ve 9070xt giriş orta segmentin f/p kralı. Ama GPU'lar 3000 serisinden beri ciddi bir sıçrama yaşamadı ve gelecek nesil bence yeni şeyler göreceğiz. Belki çift çekirdekli GPU'lar bile gelebilir.

@Bluerain Sana dün Sapphire modelini 17399TL'ye al demiştim 😊

Güncel oyunlarda hala tatmin olduğum grafiklerde oynayabiliyor olmam en büyük sebebi. Yoksa 9060xt ve 9070xt giriş orta segmentin f/p kralı. Ama GPU'lar 3000 serisinden beri ciddi bir sıçrama yaşamadı ve gelecek nesil bence yeni şeyler göreceğiz. Belki çift çekirdekli GPU'lar bile gelebilir.

@Bluerain Sana dün Sapphire modelini 17399TL'ye al demiştim 😊
bu asus da 3 yıl garanti 3 fan yapısı daha yakışıklı olması beni çok cezbetmişti

Geri