Neler Yeni

İnceleme ASUS Prime X570-Pro - VRM haritası ve özellikleri

ASUS`un Prime X570 serisinin üst modeli olan Prime X570-Pro neler sunuyor? Bu incelemede anakartın VRM haritasını ve özelliklerini sizlerle paylaşacağım.
primex570pro-1.png
primex570pro-2.png

Anakart özellikleri ASUS web sitesi, Hardware Unboxed ve Raison John Bassig`ten alınmıştır.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısa ve net olarak alalım mı ? :)
(Almanya`da yaşadığım için) Türkiye piyasası hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak Akakçe`den baktığımda yakın fiyata X570 Tomahawk (İncelemesini yaptım) alınabiliyor gözüküyor. VRM ve ağ olarak o ses ve genişleme slotları olarak bu daha iyi.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
(Almanya`da yaşadığım için) Türkiye piyasası hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak Akakçe`den baktığımda yakın fiyata X570 Tomahawk (İncelemesini yaptım) alınabiliyor gözüküyor. VRM ve ağ olarak o ses ve genişleme slotları olarak bu daha iyi.

Eline koluna sağlık ustad bu tarz paylaşım için ama genelde bilmiyorum ama arkadaşlarımda beni düzeltsin her zaman 550 alın deniyor 570 almayın deniyor son incelemelerin hep baktığımda 570 üzerinde bu incelemeler bu 570 tapularını kırar mı ? Hem arkadaşlar için hemde bilgi olarak geri dönüş sağlanırsa herkesin daha çok faydası olacaktır.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
X570 çipset barındırdığı özellikler bakımından B550`den daha zengin ancak B550 çipset de çoğu kullanıcının ihtiyacını görebilir. Anakart seçiminde tek önemli olan şey çipset değildir, ayrıca ihtiyaca göre seçim yapmak önemlidir. Bu nedenle kullanım amacını belirtmen iyi olur ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,664
Üyeler
166,251
Son üye
Expi
Top Bottom