İnceleme ASUS TUF X570-Plus Gaming - VRM haritası ve özellikleri

Reaksiyon skoru
129
ASUS`un 185 Euro - 1600TL`ye satılan TUF serisi X570-Plus modeli fiyatını hak ediyor mu ve iyi mi? Gelin birlikte göz atalım.
tufx570plus-1.png
tufx570plus-2.png

Özetlemek gerekirse, bu model B550-F modeliyle aynı VRM elemanlarını kullanıyor ve özellik açısından da zengin. Hepsiburada`da indirimde olduğu fiyat bence makul, tercih edilebilir. Anakart özellikleri ASUS web sitesi, Hardware Unboxed ve Raison John Bassig`ten alınmıştır.

ASUS`un 185 Euro - 1600TL`ye satılan TUF serisi X570-Plus modeli fiyatını hak ediyor mu ve iyi mi? Gelin birlikte göz atalım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özetlemek gerekirse, bu model B550-F modeliyle aynı VRM elemanlarını kullanıyor ve özellik açısından da zengin. Hepsiburada`da indirimde olduğu fiyat bence makul, tercih edilebilir. Anakart özellikleri ASUS web sitesi, Hardware Unboxed ve Raison John Bassig`ten alınmıştır.
Hoşgeldiniz :).

Görseli siz mi hazırladınız?

Hoşgeldiniz :).

Görseli siz mi hazırladınız?
Hoşbuldum :) Görsel ve harita şablonumuz ekibimle (Technopat Sosyal`den fryzen, GeistDerTechnik ve Melissa.) ortak ve üst kenarlıklar Slidesgo`dan alınma, derlemeyi ve aktarımı ben gerçekleştirdim. Bilgiler konu mesajında belirttiğim kaynaktan derlendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri