Neler Yeni

İnceleme ASUS TUF X570-Plus Gaming - VRM haritası ve özellikleri

ASUS`un 185 Euro - 1600TL`ye satılan TUF serisi X570-Plus modeli fiyatını hak ediyor mu ve iyi mi? Gelin birlikte göz atalım.
tufx570plus-1.png
tufx570plus-2.png

Özetlemek gerekirse, bu model B550-F modeliyle aynı VRM elemanlarını kullanıyor ve özellik açısından da zengin. Hepsiburada`da indirimde olduğu fiyat bence makul, tercih edilebilir. Anakart özellikleri ASUS web sitesi, Hardware Unboxed ve Raison John Bassig`ten alınmıştır.

T.P.G.

80+ Titanium
ASUS`un 185 Euro - 1600TL`ye satılan TUF serisi X570-Plus modeli fiyatını hak ediyor mu ve iyi mi? Gelin birlikte göz atalım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özetlemek gerekirse, bu model B550-F modeliyle aynı VRM elemanlarını kullanıyor ve özellik açısından da zengin. Hepsiburada`da indirimde olduğu fiyat bence makul, tercih edilebilir. Anakart özellikleri ASUS web sitesi, Hardware Unboxed ve Raison John Bassig`ten alınmıştır.
Hoşgeldiniz :).

Görseli siz mi hazırladınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşgeldiniz :).

Görseli siz mi hazırladınız?
Hoşbuldum :) Görsel ve harita şablonumuz ekibimle (Technopat Sosyal`den fryzen, GeistDerTechnik ve Melissa.) ortak ve üst kenarlıklar Slidesgo`dan alınma, derlemeyi ve aktarımı ben gerçekleştirdim. Bilgiler konu mesajında belirttiğim kaynaktan derlendi.

Top Bottom