Dün pch sistemi aldım 3070 li sence onun yerine bunu almalımıyımKardeşim asus Radeon dual rx 6650 xt kullanıyor kulaklık takınca duyulmuyor ama kulaklıksız kullanınca duyuyordum.
O kart içinde çok ısınıyor diye yazdılar iki arada bir derede kaldımDün pch sistemi aldım 3070 li sence onun yerine bunu almalımıyım
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ben tavsiyem nvidiaDün pch sistemi aldım 3070 li sence onun yerine bunu almalımıyım
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
O kart içinde çok ısınıyor diye yazdılar iki arada bir derede kaldım
Öyle ama onun içinde ısınıyor dediler fanlar sürekli yüksek hızda dönüyormuş iyi oyunlar da hem bu attığım sistem Intel ilerde ekran kartı değişebilirim ama o whine coil sesi gelirse bir sesten kaçarken diğerine yakalanmış olacağımBen tavsiyem nvidia
İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve AMD saf güç olarak iyi ama renk canlılık görüntü ve en önemlisi yazılım açısından nvidia hala önde
Cidden bu kadar yüksek mi geliyor siz hangi sistemi önerirsinix peki söylediklerim den
sistemlerine birsey demiyim deÖyle ama onun içinde ısınıyor dediler fanlar sürekli yüksek hızda dönüyormuş iyi oyunlar da hem bu attığım sistem Intel ilerde ekran kartı değişebilirim ama o whine coil sesi gelirse bir sesten kaçarken diğerine yakalanmış olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden bu kadar yüksek mi geliyor siz hangi sistemi önerirsinix peki söylediklerim den