Neler Yeni

Asus RGB Gaming Koltuk

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selam Arkadslar.

Asus yine yapicani yapti :)
güzel bi gaming Koltuk sundu :)

Ayarlanabilir yüksek yoğunluklu köpük kafalık, hafızalı köpük bel desteği, 4D kolçaklar, eğme mekanizması ve dayanıklı Sınıf 4 gaz kaldırma özelliğine sahip, yarış arabası tarzında ROG Chariot RGB oyuncu koltuğu
Canlı ve dinamik oyun deneyimleri için çoklu efekt ve renklere sahip entegre ASUS Aura RGB aydınlatma

Aura RGB renkleri ve efektleri arasında kolayca geçiş yapmak için sezgisel tek dokunuşlu kontrolör

Üst düzey konfor için yüksek yoğunluklu köpük kafalık ve hafızalı köpük bel yastığıyla ergonomik tasarım

4D ayarlanabilir kolçak ve 145 ° 'ye kadar eğimli sırtlık, ayrıca oyuna daldırmayı artırmak için mafsallı eğim mekanizması

Nefes alabilen ve pürüzsüz suni deri kaplama, uzun oyun seansları sırasında daha iyi hava akışı sağlar.

ROG’nin oyun tarzı ve ruhuyla aşılanmış kullanışlı arka kancalar

Üstün dayanıklılık için dokunsal suni deri ve yüksek yoğunluklu, soğukta sertleşen köpükten üretilmiştir

Tamamen çelik çerçeve, Sınıf 4 gaz kaldırma, dayanıklı PU tekerlekler ve alüminyum alaşım, beş yıldızlı taban ile sağlanan üstün güvenlik

1596832298236.png

1596832341382.png

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Asus fanboyu olarak düştüm ama fiyatlar düşürüyor beni de :/
Gerçi TR ye bile gelmez :D

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
a
Selam Arkadslar.

Asus yine yapicani yapti :)
güzel bi gaming Koltuk sundu :)

Ayarlanabilir yüksek yoğunluklu köpük kafalık, hafızalı köpük bel desteği, 4D kolçaklar, eğme mekanizması ve dayanıklı Sınıf 4 gaz kaldırma özelliğine sahip, yarış arabası tarzında ROG Chariot RGB oyuncu koltuğu
Canlı ve dinamik oyun deneyimleri için çoklu efekt ve renklere sahip entegre ASUS Aura RGB aydınlatma

Aura RGB renkleri ve efektleri arasında kolayca geçiş yapmak için sezgisel tek dokunuşlu kontrolör

Üst düzey konfor için yüksek yoğunluklu köpük kafalık ve hafızalı köpük bel yastığıyla ergonomik tasarım

4D ayarlanabilir kolçak ve 145 ° 'ye kadar eğimli sırtlık, ayrıca oyuna daldırmayı artırmak için mafsallı eğim mekanizması

Nefes alabilen ve pürüzsüz suni deri kaplama, uzun oyun seansları sırasında daha iyi hava akışı sağlar.

ROG’nin oyun tarzı ve ruhuyla aşılanmış kullanışlı arka kancalar

Üstün dayanıklılık için dokunsal suni deri ve yüksek yoğunluklu, soğukta sertleşen köpükten üretilmiştir

Tamamen çelik çerçeve, Sınıf 4 gaz kaldırma, dayanıklı PU tekerlekler ve alüminyum alaşım, beş yıldızlı taban ile sağlanan üstün güvenlik

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
kesin varya en az 3000tl dir

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aklımda bir soru var fişe mi takılıyor usbye mi ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Gelmesin aman aman, ışıklı mışıklı oda dizdiğin için sana yakışır :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Koltuk için de elektrik gerekmesi çok saçma sırf rgb olcak diye kablonun uzunluğundan kısıtlanırsan rahat hareket bile edemezsin

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Koltuk için de elektrik gerekmesi çok saçma sırf RGB olcak diye kablonun uzunluğundan kısıtlanırsan rahat hareket bile edemezsin
kral onun ekstra yeri var.
kablo mablo olayi hic görünmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam okumadım yazını affola ama soğutması falan var mı
sogutma var. kafa bölgesinde

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ya ben de koltuk alacaktım. Kalemle çizeyim dedim. Mobilyacılara gösterem Malatyada güzel bir koltuk yapabilen bir marangoz bulamadım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,850
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom