Harbi mi ya rog beyaza niyetlendim başka markaya bakacaz mecbur. Umarım çıkarçıkacak gibi durmuyor
kendi sitelerinde 5000 serisi için çıkacak kartları koymuşlar. beyaz kart yokHarbi mi ya rog beyaza niyetlendim başka markaya bakacaz mecbur. Umarım çıkar
Aynen aslında msı da da göremedim belki sonra çıkarırlar bilemedim ya umarım çıkar özellikle astral sersiikendi sitelerinde 5000 serisi için çıkacak kartları koymuşlar. beyaz kart yok
Beyaz modeller zaten geç duyruluyor aynısı 4000 serisindede oldu normal modellerden 2-3 ay sonra çıkmıştıBeyaz sistem diziyorum asus rog olan 5080 veya 5070ti çıkmayacak mı?
2 3 ay sürer mi hocam ya harbidenBeyaz modeller zaten geç duyruluyor aynısı 4000 serisindede oldu normal modellerden 2-3 ay sonra çıkmıştı
Sürebilir tahminim 5060 serisiyle birlikte sunarlar2 3 ay sürer mi hocam ya harbiden
tanıtımlarında göremedim muhtemelen mayıs gibi çıkıcak bende beyaz istiyordum ama malesef alıcamBeyaz sistem diziyorum asus rog olan 5080 veya 5070ti çıkmayacak mı?
Ah be kötü oldu bu üzdü ne güzel dizeyim diyordum neyse bakalım yeni sistemi ytoplayınca eski sistemdeki 1660ti takarım kullanırım çıkınca alırım veya farklı marka bakayım en sevdiğim tasarım rog olduSürebilir tahminim 5060 serisiyle birlikte sunarlar
Mayıs çok uzun olur aslında şuan çıkarmaları lazım abi herkes 5080 5090 alacak yani zaten düşük ekran kartlarında beyaz tercih eden az oluyor 5060 larda filan alanlar hep yüksek 5070 ve üstü alıyor onlarda ilk çıktıklarında çok satılıyor en başında çıkarmaları lazımdıtanıtımlarında göremedim muhtemelen mayıs gibi çıkıcak bende beyaz istiyordum ama malesef alıcam
galax çıkaracak gibi duruyor hocam şimdi baktım da https://www.galax.com/en/graphics-card/geforce-rtx-5070-2x-w.html inno3d çıkartacak beyaz kardAh be kötü oldu bu üzdü ne güzel dizeyim diyordum neyse bakalım yeni sistemi ytoplayınca eski sistemdeki 1660ti takarım kullanırım çıkınca alırım veya farklı marka bakayım en sevdiğim tasarım rog oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mayıs çok uzun olur aslında şuan çıkarmaları lazım abi herkes 5080 5090 alacak yani zaten düşük ekran kartlarında beyaz tercih eden az oluyor 5060 larda filan alanlar hep yüksek 5070 ve üstü alıyor onlarda ilk çıktıklarında çok satılıyor en başında çıkarmaları lazımdı
Onların tasarımları iyi değil ya bi rog hoşuma gitti nirde gigabyte aorusun beyazı aero değilde aorusun beyazıgalax çıkaracak gibi duruyor hocam şimdi baktım da https://www.galax.com/en/graphics-card/geforce-rtx-5070-2x-w.html inno3d çıkartacak beyaz kard