- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli olan ne kadar sonraya kalması zaten illaki dediğin gibi çıkarBeyazlar sonraya kalır illaki çıkarırlar dostum
Önemli olan ne kadar sonraya kalması zaten illaki dediğin gibi çıkarBeyazlar sonraya kalır illaki çıkarırlar dostum
Aynen aslında msı da da göremedim belki sonra çıkarırlar bilemedim ya umarım çıkar özellikle astral sersii
Hocam zaten sıralama yapmam gerekirse
Sırf 3000 ve 4000 serisinde sürekli cw sorunu yaşadığım için rog değilde aorus tercih ederdim Bana mı denk geldi bilmiyorum ama tüm rog kartlarımda yaşadım çevremde gördüklerimde öyle 3080 3090 4070 4070ti 4080Hocam zaten sıralama yapmam gerekirse
1 rog
2 aorus
3 msı veya colorful diyebilirim beyaz ekran kartı olarak tasarım sıralması olarak
Cidden coilwite sesini diyorsun demi fan sistemi değişmiş oda değişmişmidir bilmiyorum tabi. Rog cidden mükemmel duruyor tasarım olarak ya. Birde garantiye girmiyor muSırf 3000 ve 4000 serisinde sürekli cw sorunu yaşadığım için rog değilde aorus tercih ederdim Bana mı denk geldi bilmiyorum ama tüm rog kartlarımda yaşadım çevremde gördüklerimde öyle 3080 3090 4070 4070ti 4080
Valla ben Cw li kartları değişime gönderdim gelenlerde aynı oldu servis kabul ettim tabi çok uzun süreçler geçirdim şuanda nedir sistemleri hiç bilmiyorum. Ama rapor gelse servisten satın aldığın yerle daha çok uğraşıyorsun oyalayıp duruyorlar. CW sorunundan PNY marka ekran kartı alarak kurtuldum gigabyte kartlar da da denk gelmedim tabii ki şans da olabilir. Ama ROG kartlar ciddi anlamda soğuttu kendinden 5000 serisinde hedefim Aorus olacaktır bakalım denk gelir inşCidden coilwite sesini diyorsun demi fan sistemi değişmiş oda değişmişmidir bilmiyorum tabi. Rog cidden mükemmel duruyor tasarım olarak ya. Birde garantiye girmiyor mu
Olabilir bakalım belki bende aorus alırım çünkü geç çıkabilir roglar filan bilmedimValla ben Cw li kartları değişime gönderdim gelenlerde aynı oldu servis kabul ettim tabi çok uzun süreçler geçirdim şuanda nedir sistemleri hiç bilmiyorum. Ama rapor gelse servisten satın aldığın yerle daha çok uğraşıyorsun oyalayıp duruyorlar. CW sorunundan PNY marka ekran kartı alarak kurtuldum gigabyte kartlar da da denk gelmedim tabii ki şans da olabilir. Ama ROG kartlar ciddi anlamda soğuttu kendinden 5000 serisinde hedefim Aorus olacaktır bakalım denk gelir inş