Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Hüseyin Mert Görgel
360mm destekliyormuş bende 420mm arctic III var
bu compact hocam ondan dolayı 420mm desteklemez ama ekosistem yaparım derseniz jumbumda kampanya var lianli o11 vision compact ve lian li hydroshift 360mm LCD ekranlı sıvı soğutması beraber 14.5K fiyata geliyor ülkemizde sadece LCD ekranlı sıvı soğutmalar bile 10K ya satılıyorken bu kasayla bu fiyata bedavaya geliyor eğer lianli ekosistem kurmak isterseniz çok iyi bir seçim olacaktır.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
bu compact hocam ondan dolayı 420mm desteklemez ama ekosistem yaparım derseniz jumbumda kampanya var lianli o11 vision compact ve lian li hydroshift 360mm LCD ekranlı sıvı soğutması beraber 14.5K fiyata geliyor ülkemizde sadece LCD ekranlı sıvı soğutmalar bile 10K ya satılıyorken bu kasayla bu fiyata bedavaya geliyor eğer lianli ekosistem kurmak isterseniz çok iyi bir seçim olacaktır.
hocam lcd şuanlık olmasada olur dediğim gibi bende ARCTİC III 420 mm var zaten yurt dışından getirttim. onun fanlarını değiştirebilirim ama

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam lcd şuanlık olmasada olur dediğim gibi bende ARCTİC III 420 mm var zaten yurt dışından getirttim. onun fanlarını değiştirebilirim ama
o zaman düşünmeden 011D dynamic evo alabilirsiniz önerim yanına full lianli fanlar yapmanız olur
buraya 140 lık fanları koydum tekli alınca daha uyguna geliyor 3 lü alınca daha pahalı mantıksız şekilde ama bir tanede kontrolcü almak gerekecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman düşünmeden 011D dynamic evo alabilirsiniz önerim yanına full lianli fanlar yapmanız olur
buraya 140 lık fanları koydum tekli alınca daha uyguna geliyor 3 lü alınca daha pahalı mantıksız şekilde ama bir tanede kontrolcü almak gerekecektir.
Fanlar için biraz pahalı ama lianli kalitesi için kişisel tercihlere göre parasına değdiğine eminim.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan

Fanlar için biraz pahalı ama lianli kalitesi için kişisel tercihlere göre parasına değdiğine eminim.
aradığım lian li kasasının stoğunu bulamadım bitmiş.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
diğeri daha iyi duruyor rgbleri ondan hoşuma gitti diğeri daha çok bakalım bi firmalara ulaşayım stoklara ne zaman gireceğini öğrenebilecem mi
Boşa uğraşıyon al bunu geç (lancool 3) ben de en başta senin gibi akvaryuma merak sarmıştım sonra mesh in daha mantıklı olduğuna karar kıldım 😅 içindeki gpu 3 fanlı 4080super ona rağmen 12cm civarı boşluk var önünde
IMG_20250216_113212.jpg

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emin
beyaz sistem diziyorum.

bu iki kasa arasında kaldım. LİAN Lİ olanın önde hava girişi yok aralarında kaç derece oynar acaba bilgisi olan var mı? HANGİSİNİ DİZMELİYİM.

DİZİLECEK SİSTEM:

ASUS ROG X870-A ANAKART
9800X3D İŞLEMCİ
ARCTİC III 420 MM SIVI SOĞUTUCU BEYAZ
CORSAİR VEGANCE 6000MHZ CL 30 16X2
KC3000 2TB
EKRAN KARTIDA İLERLEYEN ZAMANDA 5070Tİ VEYA 5080 OLACAK: ASUS ROG - GİGABYTE AORUS VEYA AERO OLACAK GİBİ VEYA MSI BEYAZ EKRAN KARTI DURUMA GÖRE
hocam bütçe varsa corsir 7000d veya 7000x ama üst tarafa 420 sığarmı bilmem ama çok büyük bir kasa biraz daha küçük olarak corsair 5000 serisi olabilir

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Yunus Şahin
Görüntü, fantezi istiyorsan Lian Li seçilir. Bende Morpheus var da Lian Li de fena durmuyor değil.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
Görüntü, fantezi istiyorsan Lian Li seçilir. Bende Morpheus var da Lian Li de fena durmuyor değil.
şuan bende de morpheus var. alıcısı var gibi alırsa lian li geçesim var beyaz dizdiğim için görsellikte olsun diyorum. ama aklımda şu var morpheus ile lian li akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı değişir acaba

Boşa uğraşıyon al bunu geç (lancool 3) ben de en başta senin gibi akvaryuma merak sarmıştım sonra mesh in daha mantıklı olduğuna karar kıldım 😅 içindeki gpu 3 fanlı 4080super ona rağmen 12cm civarı boşluk var önünde Alıntıyı görüntüle
yok hocam dediğim iki kasadan birisine geçecem geçersem :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Yunus Şahin
şuan bende de morpheus var. alıcısı var gibi alırsa lian li geçesim var beyaz dizdiğim için görsellikte olsun diyorum. ama aklımda şu var morpheus ile lian li akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı değişir acaba

yok hocam dediğim iki kasadan birisine geçecem geçersem :D

Sıcaklığı kafaya takıyorsan Lian Li ele direkt. Akvaryum sonuçta. Morpheus mesh, önün de fan var.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
Sıcaklığı kafaya takıyorsan Lian Li ele direkt. Akvaryum sonuçta. Morpheus mesh, önün de fan var.
yok kafaya takma değilde ne kadar fark eder diye sadece. yoksa lian li ön panelde mesh olabiliyor. onu alıp meshte yapılıyormuş. sadece ne kadar sıcaklık oynar onu merak ettim

Ysuflix

80+ Gold
bütçen çıkarsa kesinlikle ASUS ROG HYPERION WHITE öneririm hocam bu kasaya 3-4 kez montaj yaptım hepsi birbirinden iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,786
Üyeler
168,351
Son üye
necdozty
Top Bottom