yok hocam 1.si çok pahalı kasa onun yerine morpheus tercih ederim. o tarz alacaksam ila yanibütçen çıkarsa kesinlikle ASUS ROG HYPERION WHITE öneririm hocam bu kasaya 3-4 kez montaj yaptım hepsi birbirinden iyi oldu
beyaz sistem diziyorum ya ondan arada kaldım.MORPHEUS al geç.
yok kafaya takma değilde ne kadar fark eder diye sadece. yoksa lian li ön panelde mesh olabiliyor. onu alıp meshte yapılıyormuş. sadece ne kadar sıcaklık oynar onu merak ettim
yani bende bilemedim youtubeden baktım ama ordada göremedim test akvaryum ile mesh kasa testiniÇok çok büyük fark olmaz herhalde.
yani bende bilemedim youtubeden baktım ama ordada göremedim test akvaryum ile mesh kasa testini
hocam aradaki sıcaklığın ne kadar değişeceğine bağlı tabi. ha işlemcide 420mm arctic III OLACAK işlemci ısınmaz diye düşünüyorum. ekran kartıda beyaz olacak MSI GAMİNG X VEYA ASUS ROG VEYA TUF -- GİGABYTE AERO VEYA AORUS üst segment olacak yani o da ısınmaz heraldeGörüntü istiyorsan Lian Li. Sıcaklığa dikkat edip görüntü istiyorsan Morpheus.
hocam aradaki sıcaklığın ne kadar değişeceğine bağlı tabi. ha işlemcide 420mm arctic III OLACAK işlemci ısınmaz diye düşünüyorum. ekran kartıda beyaz olacak MSI GAMİNG X VEYA ASUS ROG VEYA TUF -- GİGABYTE AERO VEYA AORUS üst segment olacak yani o da ısınmaz heraldeveya normal kasayla ne kadar değişir sıvaklık onu bilemedim
![]()
tamamdır bakayım ozaman. şuan deepcool morpheus hazır zatende birisi alacam dedi alırsa geçecem zaten almazsa deepcool morpheus dizip geçerim bakayım duruma göre inşallahAbsürt bir derece farkı bekleme. Dediğin parçalar üst seviye, sorun olmaz.
BU hoşuma gitmiyor hocam dediğim 2 modelden birisini alacam diğerlerini almam yüksek ihtimal yinede teşekkür ederim