Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,475
İsim
Hacı
MORPHEUS al geç.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
bütçen çıkarsa kesinlikle ASUS ROG HYPERION WHITE öneririm hocam bu kasaya 3-4 kez montaj yaptım hepsi birbirinden iyi oldu
yok hocam 1.si çok pahalı kasa onun yerine morpheus tercih ederim. o tarz alacaksam ila yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

MORPHEUS al geç.
beyaz sistem diziyorum ya ondan arada kaldım. :D beyaz dizmişken görsellik için lian li mi alsam çünkü lian li fanlarıda alacam

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin
yok kafaya takma değilde ne kadar fark eder diye sadece. yoksa lian li ön panelde mesh olabiliyor. onu alıp meshte yapılıyormuş. sadece ne kadar sıcaklık oynar onu merak ettim

Çok çok büyük fark olmaz herhalde.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
Görüntü istiyorsan Lian Li. Sıcaklığa dikkat edip görüntü istiyorsan Morpheus.
hocam aradaki sıcaklığın ne kadar değişeceğine bağlı tabi. ha işlemcide 420mm arctic III OLACAK işlemci ısınmaz diye düşünüyorum. ekran kartıda beyaz olacak MSI GAMİNG X VEYA ASUS ROG VEYA TUF -- GİGABYTE AERO VEYA AORUS üst segment olacak yani o da ısınmaz heralde :D veya normal kasayla ne kadar değişir sıvaklık onu bilemedim :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin
hocam aradaki sıcaklığın ne kadar değişeceğine bağlı tabi. ha işlemcide 420mm arctic III OLACAK işlemci ısınmaz diye düşünüyorum. ekran kartıda beyaz olacak MSI GAMİNG X VEYA ASUS ROG VEYA TUF -- GİGABYTE AERO VEYA AORUS üst segment olacak yani o da ısınmaz heralde :D veya normal kasayla ne kadar değişir sıvaklık onu bilemedim :D

Absürt bir derece farkı bekleme. Dediğin parçalar üst seviye, sorun olmaz.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
Absürt bir derece farkı bekleme. Dediğin parçalar üst seviye, sorun olmaz.
tamamdır bakayım ozaman. şuan deepcool morpheus hazır zatende birisi alacam dedi alırsa geçecem zaten almazsa deepcool morpheus dizip geçerim bakayım duruma göre inşallah

Top Bottom