TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
pazarama %10 nasıl alıyoruz?
Ben 500 biliyordum o pazaramanın limitiymiş.keşke 500 olsaydı nerdee
Sepete ekle direk.pazarama %10 nasıl alıyoruz?
Bir kaç ürünü toplu atıcam beğendiklerimi monitör kısmına gelemedim daha.Monitör var mı pazaramada gozunuze carpan ucuz yollu bir şey 2. Monitor olacak
Var.Bitmiş
Samsung 144hz curved var ghostingle bilinen model naysla 2350 tl oluyor vesa desteği olsa yapıştıracaktım hocam toplu konuya ekleyebilirsin benceBir kaç ürünü toplu atıcam beğendiklerimi monitör kısmına gelemedim daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var.
3200 TL ye geliyor bu sefer bende alıyorumCashback de var bunuda unutmamak lazım.Hala aktifAna Konu - [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!
Güncel Kampanya tarihi: 04.03.2024 - 30.06.2024 Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşağıda bulunmaktadır. 1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link 2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin...forum.donanimarsivi.com
satıcı incehesap ama uygulama pazarama nasıl olur bilmiyorum ama firmalar içinde pazarama yok yani kabul edilmeyebilirCashback de var bunuda unutmamak lazım.Hala aktifAna Konu - [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!
Güncel Kampanya tarihi: 04.03.2024 - 30.06.2024 Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşağıda bulunmaktadır. 1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link 2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin...forum.donanimarsivi.com
mesajıma baktıktan sonra al bence bilemedim bende tam olarak3200 TL ye geliyor bu sefer bende alıyorum
Fark ettim ama faturayı incehesap gönderecek faturayı girmemiz gerekmiyor mu cashback için ?satıcı incehesap ama uygulama pazarama nasıl olur bilmiyorum ama firmalar içinde pazarama yok yani kabul edilmeyebilir
mesajıma baktıktan sonra al bence bilemedim bende tam olarak
İncehesap fatura yolladığı taktikde sıkıntı çıkmaz.İllaki fatura kesicekler.Bende Vatandan almıştım 3625 TL'ye başvurdum onaylandı.Ödemeyi bekliyorumsatıcı incehesap ama uygulama pazarama nasıl olur bilmiyorum ama firmalar içinde pazarama yok yani kabul edilmeyebilir
mesajıma baktıktan sonra al bence bilemedim bende tam olarak
Fatura fotoğrafı gerekiyor evetFark ettim ama faturayı incehesap gönderecek faturayı girmemiz gerekmiyor mu cashback için ?