Bende incehesap üzerinden aldım monitör onaylandı sıkıntı yok. Fakat yorumu pazaramadan yapıp onun linkini atacaksınız ya ondan şüpheye düştüm. Oluyor mu olmuyor mu emin değilim. Dediğiniz gibi de olabilirFark ettim ama faturayı incehesap gönderecek faturayı girmemiz gerekmiyor mu cashback için ?
Fatura giriyoruz o yüzden sıkıntı olmaz bence. Faturayı incehesap kesecek. Pazarama aracı sadece.Bende incehesap üzerinden aldım monitör onaylandı sıkıntı yok. Fakat yorumu pazaramadan yapıp onun linkini atacaksınız ya ondan şüpheye düştüm. Oluyor mu olmuyor mu emin değilim. Dediğiniz gibi de olabilir
Öyleyse almamak için hiçbir engel yok diyorumFatura giriyoruz o yüzden sıkıntı olmaz bence. Faturayı incehesap kesecek. Pazarama aracı sadece.
Aynen , pazarama dan naysla al 2000 küsüre geliyorBunu mu aldınızMB Gigabyte B550 Gaming X V2 (B550, AM4, ATX, AMD) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MB Gigabyte B550 Gaming X V2 (B550, AM4, ATX, AMD) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet o konuda haklısın yorumda gerekiyor.Bende şüpheye düştüm şimdi.Bende incehesap üzerinden aldım monitör onaylandı sıkıntı yok. Fakat yorumu pazaramadan yapıp onun linkini atacaksınız ya ondan şüpheye düştüm. Oluyor mu olmuyor mu emin değilim. Dediğiniz gibi de olabilir
link var mı bende arayıştayımda işlemci b450m de sürünüyorAynen , pazarama dan naysla al 2000 küsüre geliyor
Nays hesabı oluşturup para atacaksın. Nays üzerinden ürünü alınca %10 iade gelecek. 250 TL sınır olduğu için 250 TL geri gelecek.naysı nasıl kullanacağız ? @Ckribrahim
1 aylık galiba.Nays 250 TL tek seferlik sanırım.
Başka ürün aldım ben bunda da geri ödeme oluyor mu ki acaba _?1 aylık galiba.
Bu ay içinde 250₺ geldiyse hesabına cashback hayır.Başka ürün aldım ben bunda da geri ödeme oluyor mu ki acaba _?