🔥İndirim Asus ROG Claymore II 5.499TL CashBack ve Bonus Kampanyasıyla 4.414TL

Amaat

80+
Reaksiyon skoru
93
Bir süredir beklediğim klavyeyi aldım. Belki kasımda daha iyi indirimi olabilir. Beklemek istemeyen değerlendirebilir benim gibi.

Asus Rog Claymore II: 5.499TL

Asus ROG Claymore II 4.414TL
m.turkcell.com.tr
Asus ROG Claymore II Oyuncu Klavyesi
https://m.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyuncu-aksesuarlari/oyuncu-klavye/asus-rog-claymore-ii-oyuncu-klavyesi

Asus CashBack Kampanyası: -785TL

Bonus Card varsa Turkcell Pasaj İndirimi: 300TL

Başka kampanya varsa onlarla kombo yaparak dahada düşürülebilir belki.

geçen kampanyada 3200 e alıp 4 ay kullandıktan sonra 5500 e sattığım klavye değil mi bu :D aslında çok güzel ve heybetli bi klavye ama switchleri rede göre fazla sesli ve gereksiz pahalı. çinden güzel bi custom klavye getirtmenizi tavsiye ederim
kendime bunu düşünüyorum

Custom klavyeleri boyut ve tasarımdan dolayı mı seviyorsunuz acaba, şık görünüyorlar ve masada biraz az yer kaplıyor ama kaliteli bir klavye parasına satılıyor o zamanda “custom” özelliği kalmıyor. Garanti durumunda nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum açıkcası. Benim gibi pcden çalışanlar, ara sıra klavyeyi salona taşımak isteyenler, numlock ve padi kaldırıp hem yer kaplamasın hem de kablo sıkıntım olmasın her yere taşıyayım ve aynı zamanda garantisinde sorun olmasın diyenler tercih edebilir bence. Biraz ihtiyaç ve zevk meselesi gibi 😄

Custom klavyeleri boyut ve tasarımdan dolayı mı seviyorsunuz acaba, şık görünüyorlar ve masada biraz az yer kaplıyor ama kaliteli bir klavye parasına satılıyor o zamanda “custom” özelliği kalmıyor. Garanti durumunda nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum açıkcası. Benim gibi pcden çalışanlar, ara sıra klavyeyi salona taşımak isteyenler, numlock ve padi kaldırıp hem yer kaplamasın hem de kablo sıkıntım olmasın her yere taşıyayım ve aynı zamanda garantisinde sorun olmasın diyenler tercih edebilir bence. Biraz ihtiyaç ve zevk meselesi gibi 😄
claymore ıı tasarımı ve modülerliği itibariyle eşsiz bir klavye. ama hem fiyatı çok yüksek hem de kullanım zevki tuş hissiyatı falan olarak custom klavyeler kadar keyifli değil. o klavyeden hevesimi 2 günde almıştım ben. ama örneğin yukarıda paylaştığım klavyenin switchleri aşırı iyi. hem hissiyat hem kalite olarak en sevdiğim 3 switchten birisi diyebilirim hatta. ayrıca kasası ve keycapsleri de çok kaliteli. yani bu tr de adı pek bilinmeyen markalar bana göre hem çok meşhur markalardan daha iyi tasarımlı ürünler ortaya çıkarıyor hem de kalite olarak en az onlar kadar iyiler. ayrıca garanti olmasa bile switchleri sökülüp değiştirilebildiği için oldukça uzun ömürlü oluyorlar

Daha iyisi daha ucuz

İşte bunu alacağıma bu paraya yukarıdaki arkadaşın önerdiği custom klavyesi tercih edilebilir bence.

Geri