Neler Yeni

Yardım Asus Rog Delta S RGB, HyperX Cloud 2 den daha az ses nasıl veriyor ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Kulaklığı dün aldım direk hayal kırıklığına uğradım birde az parada değil bunun neresi 2000TL ediyor anlamadım gitti :(

Flamesa

80+ Silver
Biryerde hata yapıyorsunuz muhtemelen, ben sesi %50de kullanıyorum.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biryerde hata yapıyorsunuz muhtemelen, ben sesi %50de kullanıyorum.
knk %50 HyperX, Asus ta %100 denk geliyor sanki o derece az.

Screenshot_1.png

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın

Flamesa

80+ Silver
@Flamesa iade alır mı itopya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takas almayacam büyük ihtimal ile 1400TL versin alacak kişi kabulüm
Kulaklıkta sorun varsa alır, normalde kulaklığın ses yüksekliği oldukça fazla. Yazılım güncellemesi vs yaptınız mı ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Kulaklıkta sorun varsa alır, normalde kulaklığın ses yüksekliği oldukça fazla. Yazılım güncellemesi vs yaptınız mı ?-
yok knk bak yemin ederim hyperx kulaklığını kulağımdan çıkarma isteği oluyordu %100 de bunda öyle değil. 130Db hyperx den fazla olması beni ilgilendirmiyor o kadar abartı değer yazıp 2K ya satmaları beni sinir etti vaat ettiği değer yok.

Flamesa

80+ Silver
yok knk bak yemin ederim hyperx kulaklığını kulağımdan çıkarma isteği oluyordu %100 de bunda öyle değil. 130Db hyperx den fazla olması beni ilgilendirmiyor o kadar abartı değer yazıp 2K ya satmaları beni sinir etti vaat ettiği değer yok.
Biryerde hata yapıyorsunuz ama nerde bilmiyorum, belki kulaklıkta sorun vardır. @Toxpox

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Biryerde hata yapıyorsunuz ama nerde bilmiyorum, belki kulaklıkta sorun vardır.
yemin ederim açabileceğim tüm ayarları açtım type-c ile telefona bağladım ilk önce az geldi bilgisayara bağlayayım belki besler dedim ufak bir artış oldu ama çok az. İnletmesi lazım normalde kulağımı. HyperX de 2 ayar yapıyordum DTS X + DTS X girip kulaklığı HyperX Cloud seçiyordum direk tanıyordu Sonic Studio üzerinden oyun veya film seçip EQ ayarlıyordu otomatik aşırı memnundum buna geçtim arkadaşlar hem sesin boğuk hemde kendim müzik yada oyuna girdiğimde ses çok az geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Flamesa iade alırlar mı 1 gün oldu alalı?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ürünü teknik serviye gönderebilirsiniz. Kullanan bir çok arkadaşım var, burada da var ve memnunlar. Üstelik Ekolayzer kapatırsan daha iyi olur.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Ürünü teknik serviye gönderebilirsiniz. Kullanan bir çok arkadaşım var, burada da var ve memnunlar. Üstelik Ekolayzer kapatırsan daha iyi olur.
Ekolayzer ile alakası cidden yok çok az geliyor sesi 2000TL lik kulaklık gibi değil yani hoparlörden yüksek vermesi lazım 130 db de duramaman lazım yani o derece yüksek. HyperX kulaklığımın sol sürücüsü patladı ona rağmen bu ses yüksekliği düşün yani aşırı az ses veriyor Asus. Sadece sesi temiz geliyor videoda o da yüksekliğe erişemediğinden patlama yapmadığından.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ekolayzer ile alakası cidden yok çok az geliyor sesi 2000TL lik kulaklık gibi değil yani hoparlörden yüksek vermesi lazım 130 db de duramaman lazım yani o derece yüksek. HyperX kulaklığımın sol sürücüsü patladı ona rağmen bu ses yüksekliği düşün yani aşırı az ses veriyor Asus.
Sizin ürününüzde sorun olduğunu gösterir. Bende ROG Delta var Valorantta sesi ortaya alınca cayır cayır sesler çıkıyor.

Tidal indirip, dener misin? Spotify zaten çok az bir ses kalitesi sunuyor.

Top Bottom