Yardım Asus Rog Delta S RGB, HyperX Cloud 2 den daha az ses nasıl veriyor ?

Sizin ürününüzde sorun olduğunu gösterir. Bende ROG Delta var Valorantta sesi ortaya alınca cayır cayır sesler çıkıyor.

Tidal indirip, dener misin? Spotify zaten çok az bir ses kalitesi sunuyor.
Valorant yarıda nasıl cayır cayır ses veriyor HyperX kulaklık kullandınız mı %40 da silahların patlaması o kadar yüksek geliyor ki %36 da kullanıyorum sürekli, Asus ta %70 de ona rağmen kötü geliyor anlamadım neden bende böyle az anlayamıyorum 4 tane ESS dac var yazık yemin ederim şu verdiğim para ya. :mad: 😪
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ayrton Xiaomi Redmi Note 8 ile aldığım kayıt buda https://disk.yandex.com.tr/d/PDbq6Wr1wYgRkw bunda daha belli.

Son düzenleme:
Cloud 2'yi de Delta S'i de kullandım.
Cloud 2 çok daha düşük ses şiddeti/yüksekliği veriyor, bu apaçık ortada. Hem teorik hem de pratikte öyle.

Sendeki ürünün sorunlu olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir açıklaması yok.

Ses kalitesine değinmem gerekirse Cloud 2 aşırı kötü bir kulaklık. Delta S ile karşılaştırılamaz bile.

Cloud 2'yi de Delta S'i de kullandım.
Cloud 2 çok daha düşük ses şiddeti/yüksekliği veriyor, bu apaçık ortada. Hem teorik hem de pratikte öyle.

Sendeki ürünün sorunlu olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir açıklaması yok.

Ses kalitesine değinmem gerekirse Cloud 2 aşırı kötü bir kulaklık. Delta S ile karşılaştırılamaz bile.
O zaman neden böyle az ses veriyor çıldıracam ya jeletini ben söktüm nasıl bozuk olur.

O zaman neden böyle az ses veriyor çıldıracam ya jeletini ben söktüm nasıl bozuk olur.
Dostum sıfır olunca bozuk olmaması gibi bir durum yok.
Kaç kulaklık değiştirdim, hepsi sıfırdı fakat bozuktu. Kiminin sürücüsünde kiminin mikrofonunda. Olabilir böyle şeyler.

Dostum sıfır olunca bozuk olmaması gibi bir durum yok.
Kaç kulaklık değiştirdim, hepsi sıfırdı fakat bozuktu. Kiminin sürücüsünde kiminin mikrofonunda. Olabilir böyle şeyler.
Ama fabrikadan test edip çıkmıyor mu bu kulaklık ben itopya ya gittiğimde adama test ettirip söyleyecem hyperx den daha az ses vermemesi gerekiyor diye ben hyperx ile değişmek istiyorum desem değişir mi ?

Ama fabrikadan test edip çıkmıyor mu bu kulaklık ben itopya ya gittiğimde adama test ettirip söyleyecem hyperx den daha az ses vermemesi gerekiyor diye ben hyperx ile değişmek istiyorum desem değişir mi ?
Elbet kalite kontrol yapılıyordur ama tam 5 kez kulaklık iade ettim ben. Hepsi de sorunluydu ve servis raporu ile iade ettim.

Fabrikadan çıkan her ürün mükemmel değildir.

@Ayrton Xiaomi Redmi Note 8 ile aldığım kayıt buda https://disk.yandex.com.tr/d/PDbq6Wr1wYgRkw bunda daha belli.
Aldığınız yere değişim talebinde bulunun.

15-20 dakikadır kendi kulaklığımda deniyorum ve %20 ses seviyesinde Tidal'de müzik açıyorum(Hi-Fi) ve 2 metre ötemden müziği çok rahat şekilde duyuyorum. Dediğim gibi senin ürününde sorun var yüksek ihtimal.
Sesi %100'e alsam demek ki tümleşik odamdan bile duyacağım.

15-20 dakikadır kendi kulaklığımda deniyorum ve %20 ses seviyesinde Tidal'de müzik açıyorum(Hi-Fi) ve 2 metre ötemden müziği çok rahat şekilde duyuyorum. Dediğim gibi senin ürününde sorun var yüksek ihtimal.
Bi kere ekolayzer ayarları geçişlerinde değişim yok + kulaklık aşırı ısınıyor kumaş pad olmasına rağmen ARGB açık değil + ses az çıkıyor itopyadan aldım aldığım adama söyleyecem çok az ses geliyor değiştirmek istiyorum diyeceğim almazsa ne diyeyim garanti ye gönderelim o zaman diyecekler %100 diyeyim mi 1500TL kulaklığa veriyorum 900TL kulaklığın performansını bile veremiyor diye ? Kulaklık değişimi + geri kalan paramı geri verin diye ?

HyperX Cloud 2 alsam değişim yaparlar mı? Geri kalan ücreti bana geri versinler nakit. Daha ürünün e-fatura bile elime gelmedi o kadar yeni ürün bir de kulaklık stant hediye verdiler onun dışında normal poşet vardı şeffaf hiç bir şey yazmayan onu attım sorun olur mu kulaklığın her şeyi eksiksiz bulunuyor.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    200.7 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
Bi kere ekolayzer ayarları geçişlerinde değişim yok + kulaklık aşırı ısınıyor kumaş pad olmasına rağmen ARGB açık değil + ses az çıkıyor itopyadan aldım aldığım adama söyleyecem çok az ses geliyor değiştirmek istiyorum diyeceğim almazsa ne diyeyim garanti ye gönderelim o zaman diyecekler %100 diyeyim mi 1500TL kulaklığa veriyorum 900TL kulaklığın performansını bile veremiyor diye ? Kulaklık değişimi + geri kalan paramı geri verin diye ?

HyperX Cloud 2 alsam değişim yaparlar mı? Geri kalan ücreti bana geri versinler nakit. Daha ürünün e-fatura bile elime gelmedi o kadar yeni ürün bir de kulaklık stant hediye verdiler onun dışında normal poşet vardı şeffaf hiç bir şey yazmayan onu attım sorun olur mu kulaklığın her şeyi eksiksiz bulunuyor.
Hocam garantiye yollayın iade edilmiyorsa.

Hocam garantiye yollayın iade edilmiyorsa.
Ben değişmek istiyorum fakat garantiye yollasam bozuk olan bir şeyi yok ki diyecekler 130 db peek değer dir diye derlerse. HyperX Cloud 2 Alsaydım keşke nalet olsun demek ki marka diye aldanmamak lazım mış :(

İtopya iade politikasında kulaklık sorunlu ise iade alınır. Ürünü daha fazla kafanıza takmayın ve pedlerde toz filan varsa temizleyin, paketleyin. Yapmanız gerekenler:

Faturanın bir nüshası
İtopya'ya ürünü neden iade etmek istediğinizin nedeni

Mümkün oldukça kibar dilli olun.

Ürünü bu arada ne zaman almıştınız? Umarım kutudaki kokusunu kaybetmemiştir.

Kulaklığın tam olarak neresi ısınıyor? Bende de çok nadiren olsa da sol tarafı az ısınıyor ama yaz ayına girdiğim için bu şekilde. Önceki aylarda bu sorunu yaşamıyordum.

Gerekçenizi kulaklık ısınıyor da yapabilirsiniz.

İtopya iade politikasında kulaklık sorunlu ise iade alınır. Ürünü daha fazla kafanıza takmayın ve pedlerde toz filan varsa temizleyin, paketleyin. Yapmanız gerekenler:

Faturanın bir nüshası
İtopya'ya ürünü neden iade etmek istediğinizin nedeni

Mümkün oldukça kibar dilli olun.

Ürünü bu arada ne zaman almıştınız? Umarım kutudaki kokusunu kaybetmemiştir.

Kulaklığın tam olarak neresi ısınıyor? Bende de çok nadiren olsa da sol tarafı az ısınıyor ama yaz ayına girdiğim için bu şekilde. Önceki aylarda bu sorunu yaşamıyordum.
Sol kısımda rog gözünün üstündeki üçken köşesi ısınıyor bir tek neden anlamadım ama içeri ısısını veriyor. Dün aldım daha yeni toz kir yok parmak izleri var sileyim mi ama kulaklık stant'ın da boya çatlamaları kulunuyor çok ince döktükleri için boşetin içine koyduğum kaliba ufak ufak soyulmuş ama belli olmuyor.

Ben değişmek istiyorum fakat garantiye yollasam bozuk olan bir şeyi yok ki diyecekler 130 db peek değer dir diye derlerse. HyperX Cloud 2 Alsaydım keşke nalet olsun demek ki marka diye aldanmamak lazım mış :(
Belki demeyecekler hocam nereden biliyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,646
Üyeler
174,904
Son üye
kyrozen
Geri