Ciddiyim incelemeleri izledim sonradan gördüm hata yaptığımıcidden mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama g pro x kötü bir kulaklık değil
Ciddiyim incelemeleri izledim sonradan gördüm hata yaptığımıcidden mi ?
Biraz artırırsan ROG Delta S al hatta. O kalitede başka oyuncu kulaklığı yok. ROG Delta Hi-Fi standartlarında güzel bir kulaklık, Delta S ise MQA gibi başka hiçbir oyuncu kulaklığında olmayan teknolojiyi kullanıyor. Cashback ile daha ucuza getirebilirsin.cidden mi ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/6562...kablosuz-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.74.8 nasıldır?G PRO X kullanan birisi olarak söylüyorum. Kesinlikle asus rog delta rgb almalısın
1099TL ye G Pro dan daha temiz ve kaliteli
155 tl geri ödemesi var az ya kulaklık 1400TL Delta RGB olanı Delta S olanı 1900TL nasıl alabilirim çıldıracam Delta S bittim de çok para nalet olsun yaBiraz artırırsan ROG Delta S al hatta. O kalitede başka oyuncu kulaklığı yok. ROG Delta Hi-Fi standartlarında güzel bir kulaklık, Delta S ise MQA gibi başka hiçbir oyuncu kulaklığında olmayan teknolojiyi kullanıyor. Cashback ile daha ucuza getirebilirsin.
itopayada geçen hafta 1099 tl di delta rgbhttps://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1009237967.html nasıldır ?
155 TL geri ödemesi var az ya kulaklık 1400TL Delta RGB olanı Delta S olanı 1900TL nasıl alabilirim çıldıracam Delta S bittim de çok para nalet olsun ya
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1009237967.html peki bu nasıl
neee cidden mi ama o bir daha ne zaman gelir kulaklığı denemem lazım ya onu 120DB hassasiyet gücü var oralara çıkan HyperX Orbit filan var onlarda 2600-2900 yani inanılmaz kulaklık fazla yayıncıda görmüyorum bu gerçi kötü kulaklık olduğu anlamına gelmiyor fakat pedleri 2 si parçalandı diyelim nereden alacam at çöpe gitsinitopayada geçen hafta 1099 TL di delta rgb
MQA ne işe yarıyor onu anlamadım tidal de çalışıyormuş galiba sadece ben tidal kullanmıyorum kiBiraz artırırsan ROG Delta S al hatta. O kalitede başka oyuncu kulaklığı yok. ROG Delta Hi-Fi standartlarında güzel bir kulaklık, Delta S ise MQA gibi başka hiçbir oyuncu kulaklığında olmayan teknolojiyi kullanıyor. Cashback ile daha ucuza getirebilirsin.
Gaming gecesini bekleneee cidden mi ama o bir daha ne zaman gelir kulaklığı denemem lazım ya onu 120DB hassasiyet gücü var oralara çıkan HyperX Orbit filan var onlarda 2600-2900 yani inanılmaz kulaklık fazla yayıncıda görmüyorum bu gerçi kötü kulaklık olduğu anlamına gelmiyor fakat pedleri 2 si parçalandı diyelim nereden alacam at çöpe gitsin
MQA ne işe yarıyor onu anlamadım tidal de çalışıyormuş galiba sadece ben tidal kullanmıyorum ki
bekleyeceğim bu model nasıl biliyor musun kablosuz hem güzel şık iyi gibi duruyor ROG Strix Go 2.4 ?Gaming gecesini bekle
bilgim yokbekleyeceğim bu model nasıl biliyor musun kablosuz hem güzel şık iyi gibi duruyor ROG Strix Go 2.4 ?
ASUS ROG STRIX GO 2.4 Electro Punk 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık
www.gaming.gen.tr
şubeye gidip neden internetten sipariş vereceksin?Babamın boş bi zamanı olursa itopya acıbadem merkezine gidip alabileceğim kulaklıkları tek tek deneyecem ses seviyelerini ses kalitelerini daha sonrasında kulaklığı almayıp internetten kulaklığı sipariş edesim var. İtopya da taksit 6 taksit'e kadar ücret almasa keşke
Rahatlık ve Mikrofon kalitesi olarak iyi olduğunu biliyorum zaten ses kalitesi bir tık daha önde sonrasında rahatlık + kayıt kalitesi geliyor bende.
@Salu @NMK.
HyperX Cloud 2 Wired,
HyperX Cloud 2 Wireless,
Razer Blackshark V2 PRO,
Logitech G Pro X Wired,
Logitech G Pro X Wireless,
Logitech G733,
Steelseries Arctis 7 Wireless 2019,
Asus Rog Strix Delta S,
Corsair Virtuoso RGB SE,
Filan bunların arasından birini alacam hala seçemedim RTINGS.com veya Soundguys.com dan karşılaştırıyorum ama böyle hiç anlaşılır olacağını sanmıyorum mağazaya gidip tek tek denemek lazım diye düşünüyorum çünkü kulaklığı aldığında kulağına taktığın anda iade almıyorlar.