Bahsettiğin model şu yanında kitap gibi olan RTX 3080'li model ise güzel laptoptur. Alınabilir.ASUS ROG Flow X13 Bu laptop Kendi İçinde 1650 Bulunduruyormuş Ayrı olarak 3080 de varmış sizce Kaç TL olur benim bütceme uygun mu?
Bütce: 25.000 TL
EF-SA-NE LaptopASUS ROG Flow X13 Bu laptop Kendi İçinde 1650 Bulunduruyormuş Ayrı olarak 3080 de varmış sizce Kaç TL olur benim bütceme uygun mu?
Çok güzeldir. Oyun oynadığında takarsın, işe falan giderken de takmazsın. Çok güzel, kesinlikle alınır.Aynen o 2022 nın ilk çeyreğinde alıcam.
Ne iş yapıyorsun?ASUS ROG Flow X13 Bu laptop Kendi İçinde 1650 Bulunduruyormuş Ayrı olarak 3080 de varmış sizce Kaç TL olur benim bütceme uygun mu?
Sence türkiye fiyatı kaç tl olur?Çok güzeldir. Oyun oynadığında takarsın, işe falan giderken de takmazsın. Çok güzel, kesinlikle alınır.
(1650'de kötü bir kart değil ayrıca.)
Animasyon vs Tarih videoları hazırlamak istiyorum Edit yapacağım O yüzdende İnce bir laptopa ihtiyacım varNe iş yapıyorsun?
Animasyon vs Tarih videoları hazırlamak istiyorum Edit yapacağım O yüzdende İnce bir laptopa ihtiyacım varNe iş yapıyorsun?