ASUS ROG FLOW Z13 2022 ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
33000
Arkadaşlar merhaba, oyun oynamayı seven biri olarak evde şuan kullandığım sistemimden oldukça memnunum ama yarın sistemim satılıyor. Bunun sebebi şehir dışında windows bilgisayarım yanımda olsun istiyorum. Macbook Pro 16 inç kullanıyorum ama bazı programlarda beni MacOS zorlayabiliyor. Macbook’un yanında taşıyabileceğim bir laptop veya tablet pc arıyorum. Seyahatlerimde rahat bir şekilde taşıyabileceğim, eve geldiğimde de bana FC 26, CS2 gibi oyunlarda akıcı bir oyun oynatacak bir hafif laptop arıyorum. Rog Flow Z13 çok hoşuma gitti ama ihtiyacımı karşılar mı? Eve gelince monitöre bağlasam diyorum.

Sarı sitede 30kya bir tane buldum. i7 12700h ve RTX 3050 var. Fiyatına değer mi? El konsolu yerine böyle bir şey almak istiyorum. Ne önerirsiniz? 15.6 Zephyrus da baktım ama önceden g14 modelini kullandığım için çok tatmin eder mi bilmiyorum. Teşekkürler.

Fiyatına değmez. Flow serisi hiç bir zaman parasına değen bir seri olmadı. El konsolunun yerinide tutmaz o paraya alacağın başka bir laptopunda. Çok çok sık seyahat edip yolda da kullanacaksanız o zaman ancak olur

Hocam peki önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Adaptörü çok büyük olmasın yeterli. Dediğim oyunları da 100fps üstü açsa güzel olur.

Geri