Neler Yeni

Asus Rog Fusion 700 Kronik Sorunlu mu?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Hocam fiyatı gayet güzelmiş kaç günde gelir ortalama?
Eğer öncelikli kargoyu seçerseniz fiyatı 2.700TL'ye denk geliyor.
Bu ayın 14'ü ile 22'si arasında tahmini eve varış süresi verilmiş.

Normal kargoyu seçerseniz 28'i ile önümüzdeki ayın 17'si arasında tahmini eve varış süresi diyor.
Fiyatı ise 2.477TL

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Ekran Alıntısı.PNG

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
Eğer öncelikli kargoyu seçerseniz fiyatı 2.700TL'ye denk geliyor.
Bu ayın 14'ü ile 22'si arasında tahmini eve varış süresi verilmiş.

Normal kargoyu seçerseniz 28'i ile önümüzdeki ayın 17'si arasında tahmini eve varış süresi diyor.
Fiyatı ise 2.477TL
Hocam bir kargoya o para çok fazla ama Asus'tan Rog Delta S ile değişim istesem yapmazlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim,Rog Fusion 700'ü hayırlısıyla iade edeyim bakacağım.

Ve birde aklıma takılan bir şey var o kulaklığı yurtdışından alsam garantisi olur mu?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Hocam bir kargoya o para çok fazla ama Asus'tan Rog Delta S ile değişim istesem yapmazlar mı?
Ellerinde var ise sorabilirsiniz.

Toplam 3 model ROG Delta var lütfen onlara belirtirken ve siz alırken dikkatli olun.

Delta Core - En alt seviye, dahili DAC yok.
Delta - Zamanının en iyilerinden, Dahili DAC var. ESS markasının 4 ayrı DAC'i var.
Delta-S - Şu an bildiğim en iyi oyuncu kulaklığı. ESS markasının 4 ayrı DAC'i var ve Delta'nın daha üst modeli. Sürücüleri ve ağırlığı da Delta'ya göre daha iyi. Her konuda daha iyi ve aradaki fiyat farkına değecektir.

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
Ellerinde var ise sorabilirsiniz.

Toplam 3 model ROG Delta var lütfen onlara belirtirken ve siz alırken dikkatli olun.

Delta Core - En alt seviye, dahili DAC yok.
Delta - Zamanının en iyilerinden, Dahili DAC var. ESS markasının 4 ayrı DAC'i var.
Delta-S - Şu an bildiğim en iyi oyuncu kulaklığı. ESS markasının 4 ayrı DAC'i var ve Delta'nın daha üst modeli. Sürücüleri ve ağırlığı da Delta'ya göre daha iyi. Her konuda daha iyi ve aradaki fiyat farkına değecektir.
Hocam Fusion 700'ün ses kalitesini cidden çok sevdim ama bozulup bozulup duruyor bozulmasa on numara kulaklık.Ayrıca alırken araştırdım Rog Delta alacaktım ortadaki versiyonunu Fusion 700 daha iyi dediler diye bunu aldım.İtopya'ya gideceğim Pazartesi günü Rog Delta S yok ise iade istiyorum diyeceğim.

uluslar arasıysa uzayda bile olur
Hocam garantiside varsa muhteşemmiş fiyatı bilseydim Rog Delta S alırdım ama nerede aldık bunu iki günde bir bozuluyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Hocam Fusion 700'ün ses kalitesini cidden çok sevdim ama bozulup bozulup duruyor bozulmasa on numara kulaklık.Ayrıca alırken araştırdım Rog Delta alacaktım ortadaki versiyonunu Fusion 700 daha iyi dediler diye bunu aldım.İtopya'ya gideceğim Pazartesi günü Rog Delta S yok ise iade istiyorum diyeceğim.
ROG Delta daha iyi ROG Fusion 700'den.
ROG Delta S ise ikisinden de kayda değer şekilde daha iyi.

Ben de ROG Delta S almayı planlıyorum.

Senin gibi tüm kulaklıklara baktım fiyatlarını ve kalitelerini karşılaştırdım.
Kablolu olması dışında en iyi kulaklık ROG Delta S.

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
ROG Delta daha iyi ROG Fusion 700'den.
ROG Delta S ise ikisinden de kayda değer şekilde daha iyi.

Ben de ROG Delta S almayı planlıyorum.
Hocam Arctis Pro Gamedac'lı versiyonunuda çok öneriyorlar,ama Rog Delta S'in içindeki dac ile amfi daha yüksek şimdi baktım.Arctis pro gamedac'ta 9018 var Rog Delta S'te 92** diye bir dac var.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
şu anda alabileceğiniz en üst sınır rog delta-s

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
sitelerinde yok diye gösteriyor 🥰
Hocam yoksa iade alacaklar o zaman umarım Tüketici Hakem Heyeti ile falan uğraştırmazlar direk iade alırlar.

şu anda alabileceğiniz en üst sınır rog delta-s
Hocam fiyatı gerçekten çok hoş.Arctis Pro gamedac 2800 lira lira diye hatırlıyorum.Rog Delta S kesinlikle daha iyi bir tercih olacak.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Hocam Arctis Pro Gamedac'lı versiyonunuda çok öneriyorlar,ama Rog Delta S'in içindeki dac ile amfi daha yüksek şimdi baktım.Arctis pro gamedac'ta 9018 var Rog Delta S'te 92** diye bir dac var.
Ben de araştırdım hocam.
Aklımda Corsair Virtuoso SE vardı. ROG Delta'ya göre çok yakın ama biraz daha iyidi.

ROG Delta-S ile artık alabileceğiniz en iyi kulaklık bu.

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
Ben de araştırdım hocam.
Aklımda Corsair Virtuoso SE vardı. ROG Delta'ya göre çok yakın ama biraz daha iyidi.

ROG Delta-S ile artık alabileceğiniz en iyi kulaklık bu.
Hocam buda bozuk falan çıkmaz değil mi? Tekrardan uğraşmak istemiyorum çünkü bu kulaklık dakika başı bozuluyor şaka gibi ama gerçek.

Top Bottom