Dostum güncel fiyatlardan haberim var ama bakalım. İptal olma ihtimali var elbet ama olmama ihtimali de var.İptal olacak
![]()
Asus P507 Rog Gladius II Core Aura Sync Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus P507 Rog Gladius II Core Aura Sync Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alsaydınız hocam keske.Sepete attım da almadım satıcıya güvenmeyip ya
Böyle durumlarda ben genellikle ürünü satın alıyorum. Ürün geldikten sonra video kaydı alarak ürün paketinin açılışından seri numaralarına kadar kayda alıyorum. Üründe en ufak bir problem olması durumunda delil niteliğinde bir video olmuş oluyor.Sepete attım da almadım satıcıya güvenmeyip ya
Hep böyle oluyor acaba alsam mı derken ürün tükeniyor bir dahakine direk alıcam yorumlara göre iptal ederimBöyle durumlarda ben genellikle ürünü satın alıyorum. Ürün geldikten sonra video kaydı alarak ürün paketinin açılışından seri numaralarına kadar kayda alıyorum. Üründe en ufak bir problem olması durumunda delil niteliğinde bir video olmuş oluyor.
O kararsızlığı bana sor, ne ürünler kaçırdımHep böyle oluyor acaba alsam mı derken ürün tükeniyor bir dahakine direk alıcam yorumlara göre iptal ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alanlar gelirse yazabilir mi ne olacak merak ediyorum
Satıcı "Sepetist" diye biri. Sipariş hala iptal edilmedi.bu fiyat ne ya abi nası kaçtı satıcı kimdi
iptal etmez onlarSatıcı "Sepetist" diye biri. Sipariş hala iptal edilmedi.
Sepetist'ti, çok kısa kaldı stoktabu fiyat ne ya abi nası kaçtı satıcı kimdi
Valla dostum inşallah iptal olmaz. Yazdığına göre bu gün kargoya verilmesi gerekiyor. Ürün kargoya verilirse konu altına tekrar yorum yaparım.iptal etmez onlar