arkadaşımda rog gladius 2 var hala daha kullanıyo asusun mouseleri çok kalite şüphen olmasınAsus rog keris almak mantıklı mı beni uzun süre götürür mü?
Teşekkür ederim için rahatladıarkadaşımda rog gladius 2 var hala daha kullanıyo asusun mouseleri çok kalite şüphen olmasın
Alınmaz bu fiyata dareu a950 var.Asus rog keris almak mantıklı mı beni uzun süre götürür mü?
Malzeme kalitesi iyi geri kalanı fiyatına göre yetersizarkadaşımda rog gladius 2 var hala daha kullanıyo asusun mouseleri çok kalite şüphen olmasın
1300 TL ye aldım kargoda iptal mi ediyimAlınmaz bu fiyata dareu a950 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malzeme kalitesi iyi geri kalanı fiyatına göre yetersiz
Ne önerirsinizMalzemesi iyi değil, sensörü de zayıf. Marka takıntın yoksa o fiyata daha iyileri var
Rog keris aldıysan iptal et dareu al.1300 TL ye aldım kargoda iptal mi ediyim
Darmoshark M3 ve türevi değişik markalı ama adam akıllı sensörü olan modellere bakılabilirNe önerirsiniz
Ne sıkıntısı var kiRog keris aldıysan iptal et dareu al.
Kısacası 1300 liralık bir mousepad değil. Zamanında 700 800 lierayken fiyatını hak ediyordu da şuan asla etmez.Ne sıkıntısı var ki
700 800 TL olduğu zamanlar 3 ay önce ben bile 1300TL ye aldım Bugün 1500TL ye çıkmışKısacası 1300 liralık bir mousepad değil. Zamanında 700 800 lierayken fiyatını hak ediyordu da şuan asla etmez.