Hocam performans olarak tabikide ama çok sorun çıkartır diyorlar6750xt tabii ki
hocam eğer bir marka takıntınız yoksa 6750 xt alın
6750xt ben kullanıyorum 8 aydır bir sorununu görmedimHocam performans olarak tabikide ama çok sorun çıkartır diyorlar
6750 xt yi alınHocalarım ben bir sistem alacağım fakat aklıma bir şey takıldı hangisini seçmeliyim radeon performans olarak daha iyi fakat sorun çıkartır diyorlar (WattMan diye bir şey ) ne yapmalıyım ?
Hocam ben konuyu zaten amd ekran kartları çok sorun cıkartıyor dedikleri için açtımhocam eğer bir marka takıntınız yoksa 6750 xt alın
Hocam Başıma iş çıkartırmı (WattMan gibi)6750 xt yi alın
Onlar yerine bunu öneririm: https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,966876852.html
hocam genellikle watman hatasından çok söz ederler eğer sisteminizde kalitel bir psu kullanırsanız öyle bir sorunla karşılaşmazsınız yazılımsal açıda bakarsak nvidia çok öndeHocam ben konuyu zaten amd ekran kartları çok sorun cıkartıyor dedikleri için açtım
Wattman herkes de olcak diye bir şey yok olabilirde olmayadabilirde bütçeniz 15.000 ise 3070 ti alabilirsinizHocam ben konuyu zaten amd ekran kartları çok sorun cıkartıyor dedikleri için açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Başıma iş çıkartırmı (WattMan gibi)