Asus Rog rx570 sıcaklık

Soulfty

80+
Reaksiyon skoru
9
3.5 sene önce abdullah abini indirimli sistemini aldım, ekran kartını 6 ay kadar oldu termal macununu (marka termal grizzy) değiştirdim şu anda 3 dakika 1080p furmark testinde ekran kartı sıcaklığı max78i görüyor bu durum bir az canımı sıkıyor herhangi bi sorun teşkil eder mi? ara ara oyunlarda fps dropda oluyor ne yapmalıyım ?

uzun kullanımda nasıl? yine 78 civarıysa sıkıntı yok 85e kadar yolu var bence

bende xfx rx570 kullanıyordum 87 dereceye kadar çıkıyordu. Rx 500 serisinde genellikle sıcaklık problemleri mevcut 80'i geçmedikçe sıkıntı yok.

Hocam zaten vadesi dolmaya yakın güncel piyasadan dolayı yerine başka bişey alma ihtimalimde düşük o yüzden bi ufak korku vardı içimde sağolun :D
Post automatically merged:

uzun kullanımda nasıl? yine 78 civarıysa sıkıntı yok 85e kadar yolu var bence
oyun vs oynarken 75 derece civarında apex legens

Aynı kartı kullanıyorum. Bende aynı sorundan şikayetçiydim, kartın üretimi böyle sanırım çoğu kişide böyle, servis vs. çözemez olayı yani. Çözüme gelirsek UnderVolt derdine derman olacaktır. Yapalı uzun zaman oldu, detaylı hatırlamıyorum fakat internette araştırarak bulabilirsin. Oyunlarda 80-85'lere kadar çıkan sıcaklık 65-70 arasında geziyor. Soran olursa diye de ekleyeyim fan devri otomatikte, 2k RPM görmüyorum bile.

3.5 sene önce abdullah abini indirimli sistemini aldım, ekran kartını 6 ay kadar oldu termal macununu (marka termal grizzy) değiştirdim şu anda 3 dakika 1080p furmark testinde ekran kartı sıcaklığı max78i görüyor bu durum bir az canımı sıkıyor herhangi bi sorun teşkil eder mi? ara ara oyunlarda fps dropda oluyor ne yapmalıyım ?
Fanlar %50 civarında çalışıyorsa bir tık fazla gibi. Ben overclocklu %70 75'de o dereceleri alıyorum 570'e yakın bir kart ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri