Neler Yeni

Asus Rog Spatha kablosuz çalışmıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Arkadaşlar selamlar, Asus Rog spatha kablosuz mouse var. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılıyor. Fakat kablosuz olarak bir türlü kullanamadım. Yönergeler doğrultusunda kablosuz standı bilgisayara bağlıyorum diğer kabloyu söküyorum fakat mousenin ışıkları bile yanmıyor. Standa koyduğumda şarj oluyor. Driver kurulu, firmware güncelledim yok sonuç aynı. Pair yapmaya çalışıyorum olmuyor. Standa koyunca ışıklar yanıyor şarj oluyor, standdan aldığım anda mouse ışıkları sönüyor. Driver üzerinden kablo ile bağlıyken baktığımda pil %100 gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba? Mouse'yi kablosuz kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Kablosuzken üzerindeki tuşlardan kısayol şeklinde profil değiştirdiğimde mouse ışıkları yanıyor, yani sanıyorum pili sağlam. Ancak adaptör ile bağlantı kuramıyor sanırım hiç bir hareket yok çünkü. Pair dediğimde stand ın altındaki ışık bir süre hızlıca yeşil yanıp sönüyor.

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar selamlar, Asus Rog spatha kablosuz mouse var. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılıyor. Fakat kablosuz olarak bir türlü kullanamadım. Yönergeler doğrultusunda kablosuz standı bilgisayara bağlıyorum diğer kabloyu söküyorum fakat mousenin ışıkları bile yanmıyor. Standa koyduğumda şarj oluyor. Driver kurulu, firmware güncelledim yok sonuç aynı. Pair yapmaya çalışıyorum olmuyor. Standa koyunca ışıklar yanıyor şarj oluyor, standdan aldığım anda mouse ışıkları sönüyor. Driver üzerinden kablo ile bağlıyken baktığımda pil %100 gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba? Mouse'yi kablosuz kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Kablosuzken üzerindeki tuşlardan kısayol şeklinde profil değiştirdiğimde mouse ışıkları yanıyor, yani sanıyorum pili sağlam. Ancak adaptör ile bağlantı kuramıyor sanırım hiç bir hareket yok çünkü. Pair dediğimde stand ın altındaki ışık bir süre hızlıca yeşil yanıp sönüyor.
Mouse'u açma tuşu olmalı onu açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse'u açma tuşu olmalı onu açın.
Mouse on konumunda, zaten off konumunda iken profil vs değiştirdiğimde de ışıkları yanmıyor. Pair dediğimde de mouse de hiç bir değişiklik olmuyor. Deck yeşil yanıp sönüyor fakat eşleşmiyor. 3 farklı bilgisayarda denedim sonuç aynı. Benden önce kullanan 3 sene kablolu kullanmış :cautious: Deck i bilgisayara taktığımda ROG SPATHA ayarlanıyor diye bildirim çıkıyor sağ altta yani sanırım deck i tanıyor fakat deck ile mouse yi bir türlü eşleştiremedim. Normalde kablo ile deck i takıp mouse on tuşuna bastığımda direk çalışması gerekiyor internetten okuduğum kadarı ile. Bu sorunla alakalı bir kaynak vs de bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,175
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom