3DneBandim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 119
- İsim
- Kağan
Arkadaşlar selamlar, Asus Rog spatha kablosuz mouse var. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılıyor. Fakat kablosuz olarak bir türlü kullanamadım. Yönergeler doğrultusunda kablosuz standı bilgisayara bağlıyorum diğer kabloyu söküyorum fakat mousenin ışıkları bile yanmıyor. Standa koyduğumda şarj oluyor. Driver kurulu, firmware güncelledim yok sonuç aynı. Pair yapmaya çalışıyorum olmuyor. Standa koyunca ışıklar yanıyor şarj oluyor, standdan aldığım anda mouse ışıkları sönüyor. Driver üzerinden kablo ile bağlıyken baktığımda pil %100 gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba? Mouse'yi kablosuz kullanamıyorum.
Edit: Kablosuzken üzerindeki tuşlardan kısayol şeklinde profil değiştirdiğimde mouse ışıkları yanıyor, yani sanıyorum pili sağlam. Ancak adaptör ile bağlantı kuramıyor sanırım hiç bir hareket yok çünkü. Pair dediğimde stand ın altındaki ışık bir süre hızlıca yeşil yanıp sönüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Kablosuzken üzerindeki tuşlardan kısayol şeklinde profil değiştirdiğimde mouse ışıkları yanıyor, yani sanıyorum pili sağlam. Ancak adaptör ile bağlantı kuramıyor sanırım hiç bir hareket yok çünkü. Pair dediğimde stand ın altındaki ışık bir süre hızlıca yeşil yanıp sönüyor.
Son düzenleme: