Öneri Asus rog strix 3080ti için güç kaynağı ve kasa önerisi

Menxad

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba yeni topladığım sistemim için güç kaynağı ve kasa arıyorum sistem özelliklerim aşağıdaki gibi
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI PRO B650-S Wifi
Ekran kartı: ASUS ROG strig 3080 Ti
RAM: Goodram ırdm 16 GB 6000MHz CL30
SSD: Mushkin Vortex Redline 1 TB
Soğutucu: Thermalright Burst Assassin

750-850 Watt bi F/P PSU ve Kasa lazım yardımcı olursanız çok mutlu olurum ek olarak güç kaynağını ikinci el almayı planlıyorum bu yüzden belirli bir bütçem yok bu sistem için en uygun fiyat performans güç kaynağı ve kas önerseniz çok iyi olur.

Aklımda olan kasa: dark maxima v30

Hocam 750watda yeter diyorlar ama 850wat Gold alın demekle bitmiyormi bir sürü marka var önemli olan iyi bir şey önermek zaten
High power fsp asus tercih edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 750watda yeter diyorlar ama 850wat Gold alın demekle bitmiyormi bir sürü marka var önemli olan iyi bir şey önermek zaten

High power fsp asus tercih edebilirsin

Hocam 2. Attığınızda benim ekran kartı için giriş yok gibi duruyor 1. De çok kalitesiz geldi gözüme

Hocam uzun bir süre idare etsin istiyorum 3080ti kartımı bu iyi midir? ve 750wat kurtarirmi

Hocam 2. Attığınızda benim ekran kartı için giriş yok gibi duruyor 1. De çok kalitesiz geldi gözüme

Hocam uzun bir süre idare etsin istiyorum 3080ti kartımı bu iyi midir? ve 750wat kurtarirmi
Garantisini yok sayarak alcaksan alınır psu. Satıcının satış sonrası hizmeti 0.

750 kurtarır ama ben uzun süre idare etsin diyince bunu attım 5000serisine geçecek olsanız mesela yetmez bence

Garantisini yok sayarak alcaksan alınır psu. Satıcının satış sonrası hizmeti 0.
Hocam bu atılan rajintek güç kaynagı ve rajintek ponos kasası ve 5000tlye bı arkadaşla anlaştım 2 sinide garantisi mevcut ne dersiniz

Hocam sizin attığınız kasa mi yoksa bu 2 sinden birinimi tercih ederdiniz

Ek olarak yukarda atılan rajintek ile arasında ne fark var

750 kurtarır ama ben uzun süre idare etsin diyince bunu attım 5000serisine geçecek olsanız mesela yetmez bence
Rajintek uzun bir süre idare eder diyorsunuz yani hocam 5000 k ya rajintek ponos kasasiyla bu attığınız PSU var mantıklı olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,270
Üyeler
184,759
Son üye
Berko66
Geri