FaceyYourFears
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamaktayım birçok parçayı aldım sadece kasa güç kaynağı ve işlemci soğutucu kaldı.Bu konuda çok bilgim olmadığı için yardımınızı istiyorum.Sistemim şu şekilde
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
İşlemci soğutucu olarak
https://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/
Gaminggentr benim ekran kartım olan hazır sistemlerinde bu kasayı kullanmış fiyatı iyi ve tasarım hoşuma gitti ama güç kaynağından emin değilim.
www.gaming.gen.tr
Abdullah hoca videosunda bu kasayı önermiş ama 700w yeterli olur mu emin değilim.
Ekran kartımın uzunluğu 312 mm ve 3x8 pin güç girişi var öneride bulunurken buna dikkat ederseniz sevinirim.Bütçe olarak belli bir bütçem yok ama 10knın çok üstüne çıkmak istemiyorum f/p olması önemli.Birde bu kadar para vermişken tasarımı görünüşüde biraz güzel olsun istiyorum tabi.
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
İşlemci soğutucu olarak
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB veya Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB düşünüyorum bunların farkı nedir birde hangisi daha iyi olur?
Kasa ve güç kaynağı konusunda önerilerinizi bekliyorum.İlk defa kendim sistem topladığım için kasa güç kaynağı birlikte olursa daha iyi olur diye düşünüyorum,kurulum kolaylığı açısından ama ayrı ayrı daha mantıklı olur derseniz değerlendirim.Mümkünse gamingentr den almak istiyorum cünkü iyzico kampanyasından faydalanarak geri ödeme ile soğutucuyu falan bedavaya getirmeyi planlıyorum.Aklımdaki ürünler şunlarhttps://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/
Gaminggentr benim ekran kartım olan hazır sistemlerinde bu kasayı kullanmış fiyatı iyi ve tasarım hoşuma gitti ama güç kaynağından emin değilim.

Enermax StarryFort SF70F Gaming Kasa
StarryFort SF70F, toz ve kalıntıları kasanın dışında tutmak için tasarlanmış üst panelde manyetik bir toz filtresi ile donatılmıştır.

Abdullah hoca videosunda bu kasayı önermiş ama 700w yeterli olur mu emin değilim.
Ekran kartımın uzunluğu 312 mm ve 3x8 pin güç girişi var öneride bulunurken buna dikkat ederseniz sevinirim.Bütçe olarak belli bir bütçem yok ama 10knın çok üstüne çıkmak istemiyorum f/p olması önemli.Birde bu kadar para vermişken tasarımı görünüşüde biraz güzel olsun istiyorum tabi.