Neler Yeni

Asus Rog Strix 650g VS Fsp Hydro G Pro 750w VS Corsair Rm750x?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
arkadaşlar bazıları görmüştür şu sıra laptop şeyleri açıyorum bu onlardan ayrı size bir şey sorucam
asus rog strix 650g
fsp hydro g pro 750w
corsair rm750x
bunlardan hangisi daha iyi sistemi de söyliyim
11400f ve 3060 var içinde

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Mert
arkadaşlar bazıları görmüştür şu sıra laptop şeyleri açıyorum bu onlardan ayrı size bir şey sorucam
asus rog strix 650g
fsp hydro g pro 750w
corsair rm750x
bunlardan hangisi daha iyi sistemi de söyliyim
11400f ve 3060 var içinde
Hepsi iyi kanka hangisi uygunsa al

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Hydro G pro

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imzanı gördüm kullanıyomuşsun nasıl iyi mi her şey yolunda mı kapanma vs. falan oldu mu korumaları nasıl biliyosan söyler misin birde ne zamandır kullanıyosun

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4. sınıf kapasitörler kullanyo demişti biri bana hala öyle mi değiştirdiler mi
Sizin dediginiz RM serisi, en basta yazdiginiz RMx serisi.

Kaldi ki RM serisinde de sadece elektrolit kapasitorlerden birkaci Su'scon'a ait dusuk segment olarak, diger kapasitorler daha iyi.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
imzanı gördüm kullanıyomuşsun nasıl iyi mi her şey yolunda mı kapanma vs. falan oldu mu korumaları nasıl biliyosan söyler misin birde ne zamandır kullanıyosun
Marka kötülemek için söylemiyorum. İlk başta Corsair RM750x almıştım. Anakartımı bozdu. Tabi ben sorunun PSU dan kaynaklı olduğunu bilmiyordum. Anakart değiştirdim. Sonra pc kendi kendine kapanmaya başladı. Bende gittim başka psu ile denedim baktım kapanmıyor dedim sorun RM 750x de. Hemen iade ettim gittim FSP hydro g aldım. 3 seneden fazla oldu kullanıyorum 10 sene garantisi var. Tİer listte en üstlerde. Şunu belirtmek isterim. FSP sadece PC lere güç kaynağı üretmiyor. Çok kritik yerlerde kullanılmak üzere sanayi tipi güç kaynakları üretir. araştırabilirsiniz. Ben sistemimi FSP, Seasonic ve High Power dan başka Psu lara emanet etmezdim.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Marka kötülemek için söylemiyorum. İlk başta Corsair RM750x almıştım. Anakartımı bozdu. Tabi ben sorunun PSU dan kaynaklı olduğunu bilmiyordum. Anakart değiştirdim. Sonra pc kendi kendine kapanmaya başladı. Bende gittim başka psu ile denedim baktım kapanmıyor dedim sorun RM 750x de. Hemen iade ettim gittim FSP hydro g aldım. 3 seneden fazla oldu kullanıyorum 10 sene garantisi var. Tİer listte en üstlerde. Şunu belirtmek isterim. FSP sadece PC lere güç kaynağı üretmiyor. Çok kritik yerlerde kullanılmak üzere sanayi tipi güç kaynakları üretir. araştırabilirsiniz. Ben sistemimi FSP, Seasonic ve High Power dan başka Psu lara emanet etmezdim.
usta amacımız marka kötülemek değil zaten çocuk pahalı bir sistem kuruyor(arkadaşım) benden de önermemi istedi bunları önerdim ama dedim ki daha fazla araştırırım pc çöp olmasın yanlış giden birşeyden dolayı diye üzerine düştüm biraz buraya soruyorum şimdi de

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
usta amacımız marka kötülemek değil zaten çocuk pahalı bir sistem kuruyor(arkadaşım) benden de önermemi istedi bunları önerdim ama dedim ki daha fazla araştırırım pc çöp olmasın yanlış giden birşeyden dolayı diye üzerine düştüm biraz buraya soruyorum şimdi de
Corsair da iyi gerçi bana bozuk geldi diye hepsi bozuk çıkacak değil ama hani marka fanboyluğu oluyor ya onun gibi bişey. Ama ucuza kelepire bulursam neden olmasın corsair da alırım. Ama önceliğim 3 marka hep FSP Seasonic ve HP

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
11400FF 3060 için çok yüksek PSU'lar ileride upgrade yapacağım dersen FSP yapmam dersen ROG...

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Corsair da iyi gerçi bana bozuk geldi diye hepsi bozuk çıkacak değil ama hani marka fanboyluğu oluyor ya onun gibi bişey. Ama ucuza kelepire bulursam neden olmasın corsair da alırım. Ama önceliğim 3 marka hep FSP Seasonic ve HP
ya açıkcası powersupplydan ucuza kaçmak istemiyorum çünkü hem leektriği düzenliyor hem gönderiyor yani o işleri yapamazsa kaybın belki birkaç 100 tlden daha fazla oluyor almışken şöyle sağlam bir şey almak istiyorum corsairda mükemmel bir marka daha önce ürettiği bazı şeylerini kullandım ününü duydum parçalarda ama işte emin olmaya çalışıyorum bende

Top Bottom