usta özür dilerim imzana gülüyorum şuan ıjgelgpşweörphf teşekkür ederim yorumun için hangi işlemciyi önerirsin 3060 için hangi işlemciyi önerirsin asusun 3 fanlı modeli arkadaşın elindeki11400FF 3060 için çok yüksek PSU'lar ileride upgrade yapacağım dersen FSP yapmam dersen ROG
ya sanıırm rtx30 seileri bazen böyle çok fazla güç çekme muhabbeti oluyormuş bu spike dedikleri anlık yükselme var ya ben onlara şey yapsın diye yüksek önerdimBen olsam asus alırdım birde bu kadar power a bile gerek yok xpg pyloon 650w al geç
Bu sisteme bu attığın powerlar oldukca fazlaBen olsam asus alırdım birde bu kadar power a bile gerek yok xpg pyloon 650w al geç
3 yıldır fsp 750 850 1000w kullandım sadece fsp aldım hiçbiri üzmediarkadaşlar bazıları görmüştür şu sıra laptop şeyleri açıyorum bu onlardan ayrı size bir şey sorucam
asus rog strix 650g
fsp hydro g pro 750w
corsair rm750x
bunlardan hangisi daha iyi sistemi de söyliyim
11400f ve 3060 var içinde
İşlemci+anakart+RAMusta özür dilerim imzana gülüyorum şuan ıjgelgpşweörphf teşekkür ederim yorumun için hangi işlemciyi önerirsin 3060 için hangi işlemciyi önerirsin asusun 3 fanlı modeli arkadaşın elindeki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya sanıırm rtx30 seileri bazen böyle çok fazla güç çekme muhabbeti oluyormuş bu spike dedikleri anlık yükselme var ya ben onlara şey yapsın diye yüksek önerdim
bütçeyi boşver sen o hallolur sen bana hangisi yakışır onu söyle çünkü ben kıbrıstayım burda fiyatlar daha farklı olduğu için karışır onlar ram kingston fury beast kulanıcam demişti 3600mhz 16 8x8 olarak kullancak anakartı ta msı b560-a ydı sanırımİşlemci+anakart+RAM
Bütçe?
az önce konuştum arkadaşla belki 10400f veya 12100f e geçebilirim dedi bana onlar nasıl olurİşlemci+anakart+RAM
Bütçe?
12100F daha çok yakışır o ekran kartına...bütçeyi boşver sen o hallolur sen bana hangisi yakışır onu söyle çünkü ben kıbrıstayım burda fiyatlar daha farklı olduğu için karışır onlar ram kingston fury beast kulanıcam demişti 3600mhz 16 8x8 olarak kullancak anakartı ta msı b560-a ydı sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce konuştum arkadaşla belki 10400f veya 12100f e geçebilirim dedi bana onlar nasıl olur