Neler Yeni

ASUS ROG Strix 850w Gold vs Corsair RMx 850w 2020 Versiyon

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,862
Arkadaşlar ikisi arasından hangisini tercih etmem lazım ? Lütfen başka model önermeyin kesinlikle bu 2'si arasından seçim yapacağım ve aralarındaki fiyat farkı problem değil.Corsair RMx 850w olanın yeni versiyonu bu arada 2020 modeli Fanı yenilenmiş hali. Bilgili arkadaşlar hangisi ne konuda daha iyi korumaları malzeme kalitesi sesi vs. aydınlatırsa çok sevinirim :coffee::giggle:

Arkadaşlar ikisi arasından hangisini tercih etmem lazım ? Lütfen başka model önermeyin kesinlikle bu 2'si arasından seçim yapacağım ve aralarındaki fiyat farkı problem değil.Corsair RMx 850w olanın yeni versiyonu bu arada 2020 modeli Fanı yenilenmiş hali. Bilgili arkadaşlar hangisi ne konuda daha iyi korumaları malzeme kalitesi sesi vs. aydınlatırsa çok sevinirim :coffee::giggle:
Hocam Rog Strix'i ne kadardan alacaksınız?

Fiyat önemli değil dostum aralarında 200 TL fark var.
Yok demek istediğim o değildi. İkisi arasında hangisi daha iyi bilemem fakat Rog Strixi iki gün önce gaming gecesinden 899 TL'ye aldım. Bir daha gelir mi bilemem fakat aklınızda bulunsun diyecektim.

Yok demek istediğim o değildi. İkisi arasında hangisi daha iyi bilemem fakat Rog Strixi iki gün önce gaming gecesinden 899 TL'ye aldım. Bir daha gelir mi bilemem fakat aklınızda bulunsun diyecektim.
Hadi ya çok fazla düşmüş çok hayırlı olsun dostum sevindim senin adına :)

Hadi ya çok fazla düşmüş çok hayırlı olsun dostum sevindim senin adına :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bende fiyatı görünce şaşırmıştım baya. Umarım çok daha iyileri sizin olur. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,316
Üyeler
173,485
Son üye
sıfır5
Geri