Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bütçe
8700
Arkadaşlar sizce bu Psu 850w plus gold mu alayim yoksa Thor platinum mu çok arada kaldım yoksa başka ve bunun gibi sağlam marka mı bakayim önerilerinizi bekliyorum özellikle pce 5.0 ve atx 3.0 desteklemesi lazım çünkü rtx 4070 alacağım bütçemizde yazdım ona görede önerebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
3k ile halledebilirsiniz kalan bütçe ile ekran kartını daha yüksek bir şey alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da böyle bir şey alırsınız ileride ekran kartı ve işlemci yükseltmelerinde değiştirmenize gerek kalmaz.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3k ile halledebilirsiniz kalan bütçe ile ekran kartını daha yüksek bir şey alırsınız.

ya da böyle bir şey alırsınız ileride ekran kartı ve işlemci yükseltmelerinde değiştirmenize gerek kalmaz.
Asus neden önermediniz kötü mü?

Birde Corsair yada thermaltake.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Asus neden önermediniz kötü mü?

Birde Corsair yada thermaltake.
kötü değil ama pahalı. fiyatını haketmiyor bence. 2600 tl ye fsp 850w var. 1200w alırsanız ileride rtx 5090 ve 6000 serisine geçebilirsiniz psu yükseltmeden. hemde asus thor 850w dan daha ucuz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Asus PSU lar sırf marka olduğu için çok pahalı. Fsp ptm pro Asus Thor dan daha iyi bi PSU. Ptm pronun rakibi anca Asus Loki olur.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü değil ama pahalı. fiyatını haketmiyor bence. 2600 TL ye fsp 850w var. 1200w alırsanız ileride rtx 5090 ve 6000 serisine geçebilirsiniz psu yükseltmeden. hemde asus thor 850w dan daha ucuz.
hocam o zaman 1200w önerin 8700TL bütçem var ona göre sağlam bir şey alayim yoksa 1000w lık Asus rog strix aura alacağım.

Asus PSU lar sırf marka olduğu için çok pahalı. Fsp ptm pro Asus Thor dan daha iyi bi PSU. Ptm pronun rakibi anca Asus Loki olur.
Şimdi marka da var ama işin içinde kalitede var fsp neden güvenemiyorum ama thermaltake Cooler Master ve Corsair önerirseniz iyi olur ama kaliteli olsun soğutması ısıyı düşük tutması.

Xeracula

80+ Bronze
hocam o zaman 1200w önerin 8700TL bütçem var ona göre sağlam bir şey alayim yoksa 1000w lık Asus rog strix aura alacağım.

Şimdi marka da var ama işin içinde kalitede var fsp neden güvenemiyorum ama thermaltake Cooler Master ve Corsair önerirseniz iyi olur ama kaliteli olsun soğutması ısıyı düşük tutması.
fps, cooler master ve corsair den daha iyi kanka

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Asus Loki bende almak istedim şayet sfx-l yazıyor bir anlamı var mi? Bunun.

fps, cooler master ve corsair den daha iyi kanka
Hocam siz yinede benim yazdığım markadan önerirseniz daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

dün attım önerdiğimi. ilk yanıta bakarsanız orada.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Arkadaşlar sizce bu Psu 850w plus gold mu alayim yoksa Thor platinum mu çok arada kaldım yoksa başka ve bunun gibi sağlam marka mı bakayim önerilerinizi bekliyorum özellikle pce 5.0 ve atx 3.0 desteklemesi lazım çünkü rtx 4070 alacağım bütçemizde yazdım ona görede önerebilirsiniz.
Sistem ne ki hocam 8k psu alıyorsunuz? Şunu alın https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-gt-pro-hgt-850w-850-w-fiyati,503574873.html yanınanada ups alın sistemi önemsiyorsanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,782
Son üye
alpinko
Top Bottom