Neler Yeni

Yardım ASUS ROG STRIX AURA GÜÇ KAYNAĞI ELEKTRİK SESİ

CLOREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMİN
Dostlar merhaba ASUS ROG STRIX AURA 750W PSU aldım yeni çıkanlardan ve psuyu fişe taktığımda pc açık değilken bile eltrik sesi geliyor ve hafif bi elektrik kaçağı var gibi pcyi açıyorum elektrik sesi biraz daha artıyor ne yapabilirim coil whinemi vardır stok yok değişime göndersem değişmezde amazondan aldım iade ederler ama ben iade etmek istemiyorum amazona göndersem üst modelini gönderirlermi?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Dostlar merhaba ASUS ROG STRIX AURA 750W PSU aldım yeni çıkanlardan ve psuyu fişe taktığımda pc açık değilken bile eltrik sesi geliyor ve hafif bi elektrik kaçağı var gibi pcyi açıyorum elektrik sesi biraz daha artıyor ne yapabilirim coil whinemi vardır stok yok değişime göndersem değişmezde amazondan aldım iade ederler ama ben iade etmek istemiyorum amazona göndersem üst modelini gönderirlermi?
Fişe taktiğinda ve PC açık değilken bu ses geliyor cw değil. Elektrik kaçağı vardır muhtemelen bu yüzden değişim isteyin.

CLOREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fişe taktiğinda ve PC açık değilken bu ses geliyor cw değil. Elektrik kaçağı vardır muhtemelen bu yüzden değişim isteyin.
Aynen cunki eskidende bunun 850w sistem kurdum ondada vardi iade ettiydim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadan elimi değdirdim hafif bi elektrik hissettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

delikli yerden dokundum.

Ekler

• 20230928_130453.jpg
    20230928_130453.jpg
    1.8 MB · Hit: 37
Top Bottom