Bilgisayarını yeniden başlat. Başlattıktan sonra delete tuşuna durmadan bas. BIOS ekranı gelicek. BIOS ekranı geldikten sonra F7 tuşuna bas, Advanced Mod'a geçiş yapacak. Yukarıdaki seçeneklerden Boot yazana tıkla. Gelen ekranda CSM olacak, ona bas. Seçeneklerde Launch CSM olacak onun Disabled konumda olduğundan emin ol. (Eğer Enabled ise onu Disabled yap ve F10 ila kaydedip çıkıp tekrardan BIOS'a gir.) Disabled konumda ise tekrardan Boot sekmesine tıkla. Gelen ekranda Secure Boot olacak. Onu Windows UEFI Mode olarak ayarlayıp F10 ile kaydedip çık.Arkadaşlar Asus Rog Strix B550-E Gaming Modelinde SECURE BOOT Nasıl Açılır Bilen Var mı?
kanka csm kapalı zaten ama windows 11i ilk yüklediğimden beri valoranta girerken van 9003 hatası veriyorBilgisayarını yeniden başlat. Başlattıktan sonra delete tuşuna durmadan bas. BIOS ekranı gelicek. BIOS ekranı geldikten sonra F7 tuşuna bas, Advanced Mod'a geçiş yapacak. Yukarıdaki seçeneklerden Boot yazana tıkla. Gelen ekranda CSM olacak, ona bas. Seçeneklerde Launch CSM olacak onun Disabled konumda olduğundan emin ol. (Eğer Enabled ise onu Disabled yap ve F10 ila kaydedip çıkıp tekrardan BIOS'a gir.) Disabled konumda ise tekrardan Boot sekmesine tıkla. Gelen ekranda Secure Boot olacak. Onu Windows UEFI Mode olarak ayarlayıp F10 ile kaydedip çık.
fTPM aktif mi? BIOS güncel değilse BIOS'u güncelleyip tekrardan dene.kanka csm kapalı zaten ama windows 11i ilk yüklediğimden beri valoranta girerken van 9003 hatası veriyor
BETA'dan kaynaklı bir sorun olabilir belki. 2806 BIOS'unda sorun yaşıyor muydun?3001 beta sürümünde
Bu ekrandaki Key Management kısmını atar mısın? fTPM açık dimi?kanka csm kapalı zaten ama windows 11i ilk yüklediğimden beri valoranta girerken van 9003 hatası veriyor
2806 sürümünü tekrar yüklüyorum bitsin atıymBu ekrandaki Key Management kısmını atar mısın? fTPM açık dimi?
atamıyorum kanka burdan insta salsanaBu ekrandaki Key Management kısmını atar mısın? fTPM açık dimi?
Instagram kullanmıyorum. Seçenekleri de yazabilirsin.2806 sürümünü tekrar yüklüyorum bitsin atıym
Mesaj otomatik birleştirildi:
atamıyorum kanka burdan insta salsana
Key managementİnstagram kullanmıyorum. Seçenekleri de yazabilirsin.
Secure Boot state UserInstagram kullanmıyorum. Seçenekleri de yazabilirsin.
AMD fTPM configurationInstagram kullanmıyorum. Seçenekleri de yazabilirsin.
Key management kısmında Clear Secure Boot Key yap. Orada install gibi bir seçenek olması gerek bu işlemden sonra ona tıkla.Key management
clear secure boot keys
save all secure boot keys
PK Management | 886 | 1|Default
KEK Management | 3573 | 3|Default
DB Management | 6322 | 10|Default
DBX Management | 3724 | 77|Default
Secure Boot state User
Platform Key (PK) state Loaded
OS Type Windows UEFİ mode
AMD fTPM configuration
AMD fTPM switch enable
Erase fTPM NV for factory reset enable
msinfo32 den baktığım zaman açık gözüküyor ama oyuna giremiyorumKey management kısmında Clear Secure Boot Key yap. Orada install gibi bir seçenek olması gerek bu işlemden sonra ona tıkla.