Thunderbolt 3 ne işe yarıyor ki?VRM olarak bir tık ROG STRIX B550-F GAMING daha iyi ancak bu sana pek bir şey kazandırmaz.
Çift ARGB girişi, çift LAN portu, ön USB Type-C portu ve daha fazla kasa fan girişi olduğundan MAG B550 TOMAHAWK bence daha mantıklı, ROG STRIX B550-F GAMING alırsan kazanacağın bir şey var o da Thunderbolt 3 portu, ona da ne kadar gerek duyuyorsun bilemem .
Bilmene pek gerek yok, senin için önemli bir şey değil pek .Thunderbolt 3 ne işe yarıyor ki?
NAS sunucuları için vs. aktarım sağlarken kolaylık sağlaması açısından mı kullanılıyor bu Thunderbolt 3?Bilmene pek gerek yok, senin için önemli bir şey değil pek .
40 GBps'e kadar bant genişliği sağlanabiliyor Thunderbolt 3 ile, tabii anakartta Thunderbolt 3 girişi var ama bir de adaptörü lazım ona, onu da alacağını hiiiç ama hiç sanmıyorum, çünkü daha profesyonel ve teknik şeylerde kullanılıyor o, e tabii o kadar bant genişliği ne için kullanılabilir ki?
Thunderbolt 3 çook fazla şeyde kullanılıyor ama günlük olarak değil daha çok profesyonel amaçla.NAS sunucuları için vs. aktarım sağlarken kolaylık sağlaması açısından mı kullanılıyor bu Thunderbolt 3?
İnternetten biraz bakındığım kadarı ile, iş yerimde kullanışlı olabilecek bir teknoloji gibi duruyor. Hala USB 3.1 hızlarında veri aktarımı yapıyoruz ki bazı zamanlar gerçekten yavaş kalıyor.Thunderbolt 3 çook fazla şeyde kullanılıyor ama günlük olarak değil daha çok profesyonel amaçla.
Mesela stüdyo ortamında kullanılacaksa Thunderbolt 3 iş görebilir.
Ben Thunderbolt 3'ü NAS sunucuları için kullanan görmedim ama onunla da yapılabilir tabii ki.