Yardım Asus rog strix B550 F gaming wifi anakartımın bluetooth u yine bozuldu

Reaksiyon skoru
4,425
Merhaba arkadaşlar bundan öncesinde asus rog strix b550 f gaming wifi anakartımın bluetooth u bozulmuştu garantiye göndermiştim sorunu çözüp ürünü ulaştırdılar fakat tekrardan başladı sorun yine garantiye yollasam tekrarlama ihtimali var mıdır sürekli neden böyle oluyor

Merhaba arkadaşlar bundan öncesinde asus rog strix b550 f gaming wifi anakartımın bluetooth u bozulmuştu garantiye göndermiştim sorunu çözüp ürünü ulaştırdılar fakat tekrardan başladı sorun yine garantiye yollasam tekrarlama ihtimali var mıdır sürekli neden böyle oluyor
Geçmiş olsun hocam
Bence kronik bir sorunu olabilir anakartın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantinin ne yaptığını öğrendiniz mi ?

Kronik bir sıkıntı olabilir?

Geçmiş olsun hocam
Bence kronik bir sorunu olabilir anakartın

Garantinin ne yaptığını öğrendiniz mi ?
Sağolun hocam
Evet hocam bana da öyle geliyor kronikmiş gibi
Garanti wifi-bluetooth aparatını değişmiş hocam anakartdaki

Sağolun hocam
Evet hocam bana da öyle geliyor kronikmiş gibi
Garanti wifi-bluetooth aparatını değişmiş hocam anakartdaki
Garanti parça değişimi yaptıysa sizin çözebileceğiniz bir sorun değilmiş tek çare yeniden servise göndermek diye düşünüyorum

Garanti parça değişimi yaptıysa sizin çözebileceğiniz bir sorun değilmiş tek çare yeniden servise göndermek diye düşünüyorum
Aynen öyle hocam zaten ne denemişsem fayda vermemişti son çare olarak garantiye yollamak kalmıştı şimdi de sanırım öyle yapacağım

Rog B550'lerde bu sorunu yaşayan çok kişi var. Sanırım kronik sorunu var

evet, önceden almayı düşündüğüm bir modeldi. Açtığım her konuda Bluetooth sorunu yaşayan kişileri gördüm.
Farklı bir anakart ararsanız Tomahawk iyidir.
Off kötü oldu benim açımdan hocam ya bari hiç uğraşmadan yeni anakart sipariş geçeyim ben yoksa bu dikiş tutmayacak veyahut pci-e den direk anakarta takılan wifi Bluetooth kartları var wifi 6 Bluetooth 5.0 destekleyen onlardan alıcam ya da mecbur

Merhaba hocam size bir sorum olucaktı msi b550 gaming edge wifi aldım bu anakartın bildiğiniz bir kronik sorunu var mı

Kronik bir sıkıntı olabilir?
Bende ayni anakarti 2021 ekimden beri kullanıyorum. Anakarttan hiçbir sikayetim yok. Kronik olmayabilir.

Eğer 6 ay içerisinde aldıysanız anakarti. Ve ayni sorun üzerinden 1 2 kere işlem yapılıp sorun çözülmesiyse. Garantiden direkt yeni sıfır anakart ürün isteyebilirsiniz. Garantiden veya satıcıdan iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.

Bende olmadı çok şükür ilk defa duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,920
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri