ROG STRIX X870-F GAMING WIFI anakartında driver problemi

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar!
Yaklaşık 3 aydır ROG STRIX X870-F GAMING WIFI anakartını kullanıyorum. Windows 10 işletim sistemi üzerinden SS de gördüğünüz üzere eksik bir driver mevcut. Muhtemelen Wifi driveri olduğunu düşünüyorum çünkü bununla ilgili bir bağdaştırıcı seçeneği yok. Ancak win 10 sisteminde otomatik olarak driveri güncelleme yapmıyor. Ve manuel olarak da herhangi bir driver sitelerinde yok.
Acaba bu driver sadece win 11 için mi kullanılıyor bilgisi ve tecrübesi olan konu hakkında fikir belirtebilir mi? Yoksa driveri var da ben mi kuramıyorum.

Ekler

• Screenshot_21.webp
    Screenshot_21.webp
    30.8 KB · Hit: 11
anakartındaki wifi çipi mediatek marka ama model belirtmemişler windows 10 destekli bir mediatek driver kursan sorun çözülür gibi ama ilk önce sadece windows 11 destekli görünen sürücüyü de kur bazen çalışabiliyor

anakartındaki wifi çipi mediatek marka ama model belirtmemişler windows 10 destekli bir mediatek driver kursan sorun çözülür gibi ama ilk önce sadece windows 11 destekli görünen sürücüyü de kur bazen çalışabiliyor
win 10 için operatör desteklemiyor diyor hocam win 121 driver kurulunca. Mediatek driver ı da araştırdığımda tanımadğım sitelere yönlendiriyor ondan dolayı bişiy kuramadım. Nereden edinmemi önerirsiniz?

Win 11 yükleyeceksin destek bana öyle söyledi geçti win10 destekleri bulunmuyormuş yakında komple kesecekler. ASus

Win 11 yükleyeceksin destek bana öyle söyledi geçti win10 destekleri bulunmuyormuş yakında komple kesecekler. ASus
Çok teşekkürler hocam ilginize. Bir süre daha win10da devam etmek zorndayım. Çünkü çok daha rahat geliyor kullanımı. Diren win10

Çok teşekkürler hocam ilginize. Bir süre daha win10da devam etmek zorndayım. Çünkü çok daha rahat geliyor kullanımı. Diren win10
Bende öyle şuanda win 10 wifi ws driverler yok yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,424
Üyeler
173,977
Son üye
nickkold
Geri