Fiyatı son zamanlarda yükselmişti şimdi yine birkaç hafta önceki seviyelere düşmüş amazonda olduğu için taksit imkanları da daha iyi sizce alınır mı? 6 taksit şeklinde alacağım
adam asus rog atıyor senin attığına bak
bunu alman daha iyi olur gıgabyte daha iyi bir marka
Güzel anakart. Fiyatı da fena değil alınabilir. Taksit olayı güzel tabi. Asus dışında başka marka olursa , Amazon germany satıcılıbu ürüne de bakabilirsin. Amazon garantisinde ve fiyatı iyi. yine 6 taksit.Fiyatı son zamanlarda yükselmişti şimdi yine birkaç hafta önceki seviyelere düşmüş amazonda olduğu için taksit imkanları da daha iyi sizce alınır mı? 6 taksit şeklinde alacağım
forumu terket bir daha da geri dönme, bilgisi olmayıp susan insanı gördüm ama sen ayrı bir seviyesin kanka asdasdasdasadam asus rog atıyor senin attığına bak
bunu atsan neyse https://www.gencergaming.com/msi-mp...d7Uhu0OG6Xr6wup8w_oPWMedW8HANKag7QBBbDyRO75rU
Güzel anakart. Fiyatı da fena değil alınabilir. Taksit olayı güzel tabi. Asus dışında başka marka olursa , Amazon germany satıcılıbu ürüne de bakabilirsin. Amazon garantisinde ve fiyatı iyi. yine 6 taksit.
gaming plus ın ucuz olması dışında bir avantajı yok, ses kartı zortGaming Plus'ta aklımdaydı biraz araştırdım B550-F daha iyi yazıyordu çoğu yerde, sizce gaming plus daha mı iyi?
Sizin attığınız aradaki fiyata değer mi peki? Mevcutta Gigabyte A320m s2h kullanıyorum Gigabyte yazılımlarını pek beğenmedim açıkçasıgaming plus ın ucuz olması dışında bir avantajı yok, ses kartı zort
aralarda çok fark yok ama kulaklığının ses kartı olmadığını varsayarak gaming plus almanı önermem çünkü ses kartı. ROG falan alabilirsin tamamen tercih meselesi diyebilirimSizin attığınız aradaki fiyata değer mi peki? Mevcutta Gigabyte A320m s2h kullanıyorum Gigabyte yazılımlarını pek beğenmedim açıkçası
asus rog un muadili gigabaytemi aşlfklsdkjfsdlkjfgsldkfngoşskdpfforumu terket bir daha da geri dönme, bilgisi olmayıp susan insanı gördüm ama sen ayrı bir seviyesin kanka asdasdasdas