Neler Yeni

Asus Rog Strix B550-F Gaming

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Son düzenleme:

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Fiyatı son zamanlarda yükselmişti şimdi yine birkaç hafta önceki seviyelere düşmüş amazonda olduğu için taksit imkanları da daha iyi sizce alınır mı? 6 taksit şeklinde alacağım
Güzel anakart. Fiyatı da fena değil alınabilir. Taksit olayı güzel tabi. Asus dışında başka marka olursa , Amazon germany satıcılıbu ürüne de bakabilirsin. Amazon garantisinde ve fiyatı iyi. yine 6 taksit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Fiyatına göre konuşmayacağım. Net bir şekilde alınır şuanda aktif olarak kullandığım bir anakart baya da memnunum.

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming Plus'ta aklımdaydı biraz araştırdım B550-F daha iyi yazıyordu çoğu yerde, sizce gaming plus daha mı iyi?
Güzel anakart. Fiyatı da fena değil alınabilir. Taksit olayı güzel tabi. Asus dışında başka marka olursa , Amazon germany satıcılıbu ürüne de bakabilirsin. Amazon garantisinde ve fiyatı iyi. yine 6 taksit.

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
gaming plus ın ucuz olması dışında bir avantajı yok, ses kartı zort
Sizin attığınız aradaki fiyata değer mi peki? Mevcutta Gigabyte A320m s2h kullanıyorum Gigabyte yazılımlarını pek beğenmedim açıkçası

Xeracula

80+ Bronze
Sizin attığınız aradaki fiyata değer mi peki? Mevcutta Gigabyte A320m s2h kullanıyorum Gigabyte yazılımlarını pek beğenmedim açıkçası
aralarda çok fark yok ama kulaklığının ses kartı olmadığını varsayarak gaming plus almanı önermem çünkü ses kartı. ROG falan alabilirsin tamamen tercih meselesi diyebilirim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Anakart güzel olduğuna eminimdirde neden 6 ay taksitle anakart alıyorsun ki bütcene uygun anakart da bakabilirsin ve ne kadar göremiyorum stoğu yok galiba.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
forumu terket bir daha da geri dönme, bilgisi olmayıp susan insanı gördüm ama sen ayrı bir seviyesin kanka asdasdasdas
asus rog un muadili gigabaytemi aşlfklsdkjfsdlkjfgsldkfngoşskdpf

Top Bottom