Bu iki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Bence Rog. İşlemci olarak daha iyi ve ekstra RGB klavyeye sahip.
Bu iki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
İkiside değil ekran kartları bitik işlemcisi iyi olsa ne yazar.Bence Rog. İşlemci olarak daha iyi ve ekstra RGB klavyeye sahip.
Ekran kartı beni bağlamaz ben ikisi arasından iyi olanı söyledim sadece.İkiside değil ekran kartları bitik işlemcisi iyi olsa ne yazar.
Gamegaraj,monster,casper gibi ürünleri düşünmüyorum amacım f/p bir ürün almak değil asusla msi arasında kaldım sadeceSeç farketmez kasasını sevdiğin laptobu alabilirsin.
Sende nasıl değişik isen game garaj iyi ve f/p ürünler satar sen git kazık gibi al ne diyim tövbe yarabbim.Gamegaraj,monster,casper gibi ürünleri düşünmüyorum amacım f/p bir ürün almak değil asusla msi arasında kaldım sadece
F/p ürün almak istemiyorum amacım kalite estetik ve performans herkes f/p almak zorunda mı ?Sende nasıl değişik isen game garaj iyi ve f/p ürünler satar sen git kazık gibi al ne diyim tövbe yarabbim.
Kardeşim kalite bunda da var estetik bunda da var nasıl bir değişiksin çözemiyorum asus aldım diye hava atan tayfadan mısın tövbe ya ne garip insansın madem öneriye açık değilsin gidip kendin karar verebilirsin.F/p ürün almak istemiyorum amacım kalite estetik ve performans herkes f/p almak zorunda mı ?
Game garaj, casper ve monster gibi markalar yeteri kadar kaliteli değil, servisleri de çok kötü bu markaların. Bunlar yüzünden mağdur olan binlerce insan var. Mesela ben casper laptop almıştım yıllar önce, laptop'un 5. ayında ekran kartı perte çıktı ve servis kullanıcı hatası deyip detay bile vermeden cihazı garanti dışı bıraktı. Hatta bizden o dönemde cihazın %50 tutarı kadar onarım ücreti istedi. O süreçleri yaşamaktansa özelliği düşürüp daha kaliteli ve dayanıklı ürün almak çok daha mantıklı arkadaşa hak veriyorum.Sende nasıl değişik isen game garaj iyi ve f/p ürünler satar sen git kazık gibi al ne diyim tövbe yarabbim.
Abicim bu kadar bilgiye sahipsen sorduğun soruların cevabını sende biliyorsun madem boş boş can sıkıntısından açmışsın konu. Ben 1 senedir g770 kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım senin yaşadığın sorun şansına büyük ihtimal zaten thh ye başvurabilirdin kardeşim burada boş boş atarlanacağına .Game garaj, casper ve monster gibi markalar yeteri kadar kaliteli değil, servisleri de çok kötü bu markaların. Bunlar yüzünden mağdur olan binlerce insan var. Mesela ben casper laptop almıştım yıllar önce, laptop'un 5. ayında ekran kartı perte çıktı ve servis kullanıcı hatası deyip detay bile vermeden cihazı garanti dışı bıraktı. Hatta bizden o dönemde cihazın %50 tutarı kadar onarım ücreti istedi. O süreçleri yaşamaktansa özelliği düşürüp daha kaliteli ve dayanıklı ürün almak çok daha mantıklı arkadaşa hak veriyorum.
Ben Asus ve msi dışında laptop önerin demedim iki laptop arasında kaldığım için konu açtım. Gamegaraj kaliteli değil. Dizaynı benim göz zevkime hitap etmiyor olabilir değil mi? Millete değişik diyip durma herkesin zevki bir değilKardeşim kalite bunda da var estetik bunda da var nasıl bir değişiksin çözemiyorum asus aldım diye hava atan tayfadan mısın tövbe ya ne garip insansın madem öneriye açık değilsin gidip kendin karar verebilirsin.