Neler Yeni

Asus Rog Strix G15 vs Msi Katana Gf66

Hermitus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
inmli123
  • Beğen
Reaksiyonlar: by-h

Hermitus

80+ Bronze

TALHA MURAT

80+ Silver
Gamegaraj,monster,casper gibi ürünleri düşünmüyorum amacım f/p bir ürün almak değil asusla msi arasında kaldım sadece
Sende nasıl değişik isen game garaj iyi ve f/p ürünler satar sen git kazık gibi al ne diyim tövbe yarabbim.

CaIypso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sende nasıl değişik isen game garaj iyi ve f/p ürünler satar sen git kazık gibi al ne diyim tövbe yarabbim.
F/p ürün almak istemiyorum amacım kalite estetik ve performans herkes f/p almak zorunda mı ?

TALHA MURAT

80+ Silver
F/p ürün almak istemiyorum amacım kalite estetik ve performans herkes f/p almak zorunda mı ?
Kardeşim kalite bunda da var estetik bunda da var nasıl bir değişiksin çözemiyorum asus aldım diye hava atan tayfadan mısın tövbe ya ne garip insansın madem öneriye açık değilsin gidip kendin karar verebilirsin.

BerkeB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Celal Berke Bulut
Game garaj, casper ve monster gibi markalar yeteri kadar kaliteli değil, servisleri de çok kötü bu markaların. Bunlar yüzünden mağdur olan binlerce insan var. Mesela ben casper laptop almıştım yıllar önce, laptop'un 5. ayında ekran kartı perte çıktı ve servis kullanıcı hatası deyip detay bile vermeden cihazı garanti dışı bıraktı. Hatta bizden o dönemde cihazın %50 tutarı kadar onarım ücreti istedi. O süreçleri yaşamaktansa özelliği düşürüp daha kaliteli ve dayanıklı ürün almak çok daha mantıklı arkadaşa hak veriyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Game garaj, casper ve monster gibi markalar yeteri kadar kaliteli değil, servisleri de çok kötü bu markaların. Bunlar yüzünden mağdur olan binlerce insan var. Mesela ben casper laptop almıştım yıllar önce, laptop'un 5. ayında ekran kartı perte çıktı ve servis kullanıcı hatası deyip detay bile vermeden cihazı garanti dışı bıraktı. Hatta bizden o dönemde cihazın %50 tutarı kadar onarım ücreti istedi. O süreçleri yaşamaktansa özelliği düşürüp daha kaliteli ve dayanıklı ürün almak çok daha mantıklı arkadaşa hak veriyorum.
Abicim bu kadar bilgiye sahipsen sorduğun soruların cevabını sende biliyorsun madem boş boş can sıkıntısından açmışsın konu. Ben 1 senedir g770 kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım senin yaşadığın sorun şansına büyük ihtimal zaten thh ye başvurabilirdin kardeşim burada boş boş atarlanacağına .

CaIypso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir
Kardeşim kalite bunda da var estetik bunda da var nasıl bir değişiksin çözemiyorum asus aldım diye hava atan tayfadan mısın tövbe ya ne garip insansın madem öneriye açık değilsin gidip kendin karar verebilirsin.
Ben Asus ve msi dışında laptop önerin demedim iki laptop arasında kaldığım için konu açtım. Gamegaraj kaliteli değil. Dizaynı benim göz zevkime hitap etmiyor olabilir değil mi? Millete değişik diyip durma herkesin zevki bir değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom