Neler Yeni

Asus Rog Strix G15 vs Msi Katana Gf66

BerkeB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Celal Berke Bulut
Abicim bu kadar bilgiye sahipsen sorduğun soruların cevabını sende biliyorsun madem boş boş can sıkıntısından açmışsın konu. Ben 1 senedir g770 kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım senin yaşadığın sorun şansına büyük ihtimal zaten thh ye başvurabilirdin kardeşim burada boş boş atarlanacağına .
Birincisi konuyu ben açmadım. İkincisi arkadaşımız iki model arasında kalıp konu açmış harici tavsiye istememiş. Üçüncüsü herkes senin gibi şanslı olacak diye bir kaide yok. Dördüncüsü aşağı yukarı benimle yaşıtsın ve eminim ki benim kadar bilgi sahibi değilsin ondan dolayı lütfen tam bilgin olmayan konularda tavsiye verme.

TALHA MURAT

80+ Silver
Ben Asus ve msi dışında laptop önerin demedim iki laptop arasında kaldığım için konu açtım. Gamegaraj kaliteli değil. Dizaynı benim göz zevkime hitap etmiyor olabilir değil mi? Millete değişik diyip durma herkesin zevki bir değil
Zevk meselesi değil bu bambaşka bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birincisi konuyu ben açmadım. İkincisi arkadaşımız iki model arasında kalıp konu açmış harici tavsiye istememiş. Üçüncüsü herkes senin gibi şanslı olacak diye bir kaide yok. Dördüncüsü aşağı yukarı benimle yaşıtsın ve eminim ki benim kadar bilgi sahibi değilsin ondan dolayı lütfen tam bilgin olmayan konularda tavsiye verme.
Senin kadar bilgiye sahip değilim ? Senle aynı yaştayım? Öyle mi dersin Yazık vallaha sanıyor 25 yaşında kendini .
1.si senin bir bilgin yok bilmeden yazıyon
2.si benim şirkette bütün laptop kasa benim elimden geçiyor ve çoğunu onarabiliyorum burda nasıl bir bilgisizlik yatıyorsa artık bilemedim.
3.sü şans meselesi değil millet acer alıyor asus ile aynı kalite ama sorun yaşıyor ki msi da bile yaşayan var gf65 mesela arkadaşım ısındığını söylüyor garantiye gitsede değişmediğini söylüyor ozaman alınmaz bu bitik firma her firma bitik ozaman kardeşim bilgin asıl senin yok.

BerkeB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Celal Berke Bulut
Zevk meselesi değil bu bambaşka bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin kadar bilgiye sahip değilim ? Senle aynı yaştayım? Öyle mi dersin Yazık vallaha sanıyor 25 yaşında kendini .
1.si senin bir bilgin yok bilmeden yazıyon
2.si benim şirkette bütün laptop kasa benim elimden geçiyor ve çoğunu onarabiliyorum burda nasıl bir bilgisizlik yatıyorsa artık bilemedim.
3.sü şans meselesi değil millet acer alıyor asus ile aynı kalite ama sorun yaşıyor ki msi da bile yaşayan var gf65 mesela arkadaşım ısındığını söylüyor garantiye gitsede değişmediğini söylüyor ozaman alınmaz bu bitik firma her firma bitik ozaman kardeşim bilgin asıl senin yok.
Birincisi 23 yaşındayım 2 yaş var ikincisi bilgisayar mühendisliği okuyorum mezun olacağım üçüncüsü msi ile bu tip markaları kıyaslamak bile anlamsız çünkü msi'da %4-5 ayıplı ürün çıkıyorsa bu markalarda %15-25 arası çıkıyor gerçekten cehaletin yürüyen örneğisin attığın laptop max-q yani yaklaşık olarak 3050ti ile aynı performansta daha bunu bile bilmiyorsun sana o bilgisayarları emanet edenlerinde Allah yardımcısı olsun inşallah milleti batırmıyorsundur tam bir bilgisayarcısın artık noktalama falan bile kullanıp vakit harcamıyorum cehaletinle başarılar.

TALHA MURAT

80+ Silver
Birincisi 23 yaşındayım 2 yaş var ikincisi bilgisayar mühendisliği okuyorum mezun olacağım üçüncüsü msi ile bu tip markaları kıyaslamak bile anlamsız çünkü msi'da %4-5 ayıplı ürün çıkıyorsa bu markalarda %15-25 arası çıkıyor gerçekten cehaletin yürüyen örneğisin attığın laptop max-q yani yaklaşık olarak 3050ti ile aynı performansta daha bunu bile bilmiyorsun sana o bilgisayarları emanet edenlerinde Allah yardımcısı olsun inşallah milleti batırmıyorsundur tam bir bilgisayarcısın artık noktalama falan bile kullanıp vakit harcamıyorum cehaletinle başarılar.
Yazık vallaha size ne desem nereden başlasam bilemedim birde bilgisayar mühendisliği okuyormuş tövbe yarrabim ...

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
rog çünkü daha sexi gözüküyor

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

CaIypso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir
baktığım da vardı galiba yanlış mı gördüm acaba 14.400tl fiyatı vardı
Doğru görmüşsünüz az önce stoktaydı alana kadar stok bitti stok sayısını 1 yapıp kapatıyorlar sanırım, birkaç saat sonra yeniden açıyorlar hiçbir şey anlamadım bu işten

Top Bottom