ASUS ROG Strix G15IM G513RW yeniden başlatma sorunu

thaer

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, laptobum ASUS ROG Strix G15IM G513RW modelini kullanıyorum. Laptobu açtıktan sonra 5-10 saniye geçtikten sonra sürekli olarak yeniden başlatma döngüsüne giriyor. Bu döngü devam ediyor ve bazen sistem tamamen donuyor, mouse ve klavye hiç tepki vermiyor. Ancak, Safe Mode'da herhangi bir problem yaşamıyorum ve burada laptop normal şekilde çalışıyor. Ancak normal modda sorun devam ediyor. Ayrıca, ısınma ile ilgili herhangi bir problem yok, sıcaklık normal seviyelerde. Şu ana kadar Windows kurulumunu doğru şekilde yapmaya çalıştım, fakat dil seçimi ve bölge ekranına kadar geldikten sonra laptop yeniden başlıyor. Bu döngü sürekli tekrarlıyor. BIOS'u güncelledim, fakat sorun hala devam ediyor. MemTest86 ile RAM testi yaptım, fakat herhangi bir hata tespit edilmedi. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırmayı denedim ama yine de sorun çözülmedi. Sistem güncellemelerini durdurmayı denedim, fakat yine de aynı problem devam etti. Yüklediğim tüm çözümler sonrasında hala sorun devam ediyor, laptopum açıldığında sürekli yeniden başlatma döngüsüne giriyor ve bazen tamamen donuyor. Safe Mode'da hiçbir sorun olmuyor. Bu durumda bana yardımcı olabilecek bir çözüm öneriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,587
Üyeler
174,197
Son üye
yusufodd
Geri