Yardım Asus Rog Strix G16 (2023) Model Laptobumu Nerden Ve Kaç TL Ye Satabilirim

Reaksiyon skoru
151
Piyasasından Çok Anlamıyorum ÜNİ İçin Almıştım. Alabilmek İçin Masaüstü PC Mi Satmıştım. Şimdi Elimden Çıkarmam Gerek Tekrar Bir Masaüstü Almak İstiyorum Kozmetik Olarak Hiçbir Sorunu Yok. Aslında Cihazda Temel Olarak Herhangi Bir Problem Yok Servise Garantiye VS Bile Gitmedi. Donanımsal Yada Yazılımsal Hiçbir Problemi Yok Hala Gıcır Gıcır ve Sorunsuz Çalışıyor. İ713650HX İşlemci RTX4050 (140W) Ekran Kartlı DDR5 16GB Ram ve 500GB M2 SSD Var Linkini Şöyle Bırakayım:

Düşünce ve Fikirlerinizi Bekliyorum Alacak Olan Varsa Çok Uyguna Bile Verebilirim.

oled ekranlı değil ıps 1920x1200
1764954917772.webp

gemini proya sordum böyle dedi haberin olsun
2. el 1 yıl kullanılmış temiz sıkıntısı yok diyip girmiştim

istanbul içindeysen elden teslim ederim yada gelip deneyip alabilirsin
m
Piyasasından Çok Anlamıyorum ÜNİ İçin Almıştım. Alabilmek İçin Masaüstü PC Mi Satmıştım. Şimdi Elimden Çıkarmam Gerek Tekrar Bir Masaüstü Almak İstiyorum Kozmetik Olarak Hiçbir Sorunu Yok. Aslında Cihazda Temel Olarak Herhangi Bir Problem Yok Servise Garantiye VS Bile Gitmedi. Donanımsal Yada Yazılımsal Hiçbir Problemi Yok Hala Gıcır Gıcır ve Sorunsuz Çalışıyor. İ713650HX İşlemci RTX4050 (140W) Ekran Kartlı DDR5 16GB Ram ve 500GB M2 SSD Var Linkini Şöyle Bırakayım:

Düşünce ve Fikirlerinizi Bekliyorum Alacak Olan Varsa Çok Uyguna Bile Verebilirim.
garantisi varmi ne kadsr sur3si var bana gore 45 k ya kadar gider

Alıntıyı görüntüle
gemini proya sordum böyle dedi haberin olsun
2. el 1 yıl kullanılmış temiz sıkıntısı yok diyip girmiştim
1.5 yıl oldu alalı kutusu vs her şeyi duruyor ama dediğim gibi ihtiyacı olana satarım fiyatta sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m
garantisi varmi ne kadsr sur3si var bana gore 45 k ya kadar gider
garantisi ya yeni bitti yada bitmek üzere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,129
Üyeler
185,841
Son üye