ASUS Rog Strix g16 i9 14900hx versiyonu alınır mı

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar yakın zamanda üniye gideceğim.Önceliki hedefim render ve ue 5 ten oyun geliştirme olucak ama valorant ve başka oyunlar da oynayacağım
bu laptop nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar yakın zamanda üniye gideceğim.Önceliki hedefim render ve ue 5 ten oyun geliştirme olucak ama valorant ve başka oyunlar da oynayacağım
bu laptop nasıldır
ek olarak ekliyorum 240 hz bir monitör de alacağım yanına

bu laptop nasıldır

4060 için pahalı hocam.

bu laptop nasıldır

Alınır güzel model

4060 için pahalı hocam.
Kardeşim bilgisayar sadece ekran kartından oluşmuyor. İşlemciye bak. Bu parayı hakediyor

aynı sistem vatanda 70bin tl bi gariplik sezdim ama amacım zaten çoğunlukla render ve güçlü bir işlemciye ihtiyacım var
Vatanda öyle. Onu boşver. İşlemci senin için önemli olduğu için bu model sana göre. 4060 yeterli olacaktır zaten. İşlemciside oldukça iyi

Alınır güzel model

Kardeşim bilgisayar sadece ekran kartından oluşmuyor. İşlemciye bak. Bu parayı hakediyor
ben işlemciye kötü demedim zaten 4060 için pahalı render almayacaksa gereksiz olur ama render alacakmış daha iyisi varsa bakayım.

daha iyisi vardır muhtemelen.
araştırayım hocam bi de asusun soğutma sistemini beğeniyorum sıvı metal kullanıyolar bu laptopda 3 fanlı ve 7 bakır boru geçiyo

ben işlemciye kötü demedim zaten 4060 için pahalı render almayacaksa gereksiz olur ama render alacakmış daha iyisi varsa bakayım.
sağolun hocam

Alınır güzel model

Vatanda öyle. Onu boşver. İşlemci senin için önemli olduğu için bu model sana göre. 4060 yeterli olacaktır zaten. İşlemciside oldukça iyi
tamamdır hocam sağolun

araştırayım hocam bi de asusun soğutma sistemini beğeniyorum sıvı metal kullanıyolar bu laptopda 3 fanlı ve 7 bakır boru geçiyo

sağolun hocam

tamamdır hocam sağolun
Soğutmada sorun yaşayabilirsin. Sıvı metale falan fazla güvenme. Bende g17 kullanıyorum. İşlemci ryzen 9 7845hx . İşlemci güçlü bir fanım olduğu halde 95 i geçiyor.

tamamdır hocam ekstra bir altına soğutmaya gerek var mıdır
Aldığında test edersin. Ben şahsen kullanıyorum . Çok ses oluyor ama pc nin zarar görmesinden iyidir. Kullandığım model iets gt600. Yurtdışında olan bir model. Bazı sitelerde bulabilirsin. Oldukça güçlü bir model. Gerekirse bunu satın alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,205
Üyeler
174,072
Son üye
canweb
Geri