Neler Yeni

Asus Rog Strix g16 mı tuf A15 mi

Mertjuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Merhaba arkadaşlar,
İnternet ortamında hayatımda bu kadar bulunmamıştım. Laptop alacağım diye bakmadığım şey kalmadı. Şu an ASUS kullanıyorum ve yine ASUS alacağım. Geçen güne kadar ASUS TUF A15 alma fikri varken ROG STRIX G16 modelini gördüm. RGB kısmında daha dolu dolu olduğu için tufa göre daha çok sevdim. Fakat TUF 28 30k iken ROG STRIX şu an 40k. TUF A15'in ısınma sorunu ve fan sesi sıkıntıları varmış yani herkes öyle yazmış. G16 ile alakalı ya çok az kullanıcı var ya da çok az yorum var, çözemedim. TUF kadar öneren yok. Yani beğenilmemesinden değil yorum yok genel anlamda. İlk sorum ekim kasım cart curt indirimlerinde ROG 35k bandına düşer mi? İkinci sorum hemen hemen aynı özelliğe sahip olan bu laptopların birinin ekranı 21Hz daha yüksek ve kasa kısmında daha güzel diye onu seçmek mantıklı mı? Son sorum ise ROG mu almalıyım TUF mu? Teşekkür ederim. İyi günler dilerim

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Tuf Modelleri sorunlu oluyor hocam Asus un tüm ürünlerinde böyle Tuf hep kısılmış olur Asus Tarafinda Rog daha mantikli secim ancak ayni klasmanda degiller Yani biri High-end tipte digeri mid asıl Hp Omen mi Rog my Predatormu Rog mu gibi sorular sorulur Rog için Kasim firsatlarinda Yeni Qualcommlu laptoplar gorebiliriz Belki Rtx 5000 serili laptoplarida gorebiliriz bekleyip gormek lazim Ama Şuanki fiyatina değmez hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom