Neler Yeni

ASUS ROG Strix G17 ne zaman gelir?

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar ben bu bilgisayardan almak istiyordum. Türkiyede 15.000 tl lik pc 25k ya satıldığı için amazondan almayı tercih edecektim ama bir de baktım ki satışta değil. Amazondan tercih etmemin bir başka sebebi de türk lirası ile değil de dolar cinsinden param olması. İlk linktekinden almak istiyorum. 5900hx olandan. Param tam tıkıs tıkısına oluyor. Eğer vergiler yüzünden alamazsam oturur ağlarım yeminle

https://store.asus.com/us/item/202101AM090000007/A50264-ASUS-ROG-Strix-G17-%282021%29-Gaming-Laptop%2C-17.3”-300Hz-IPS-Type-FHD%2C-NVIDIA-GeForce-RTX-3070%2C-AMD-Ryzen-9-5900HX%2C-16GB-DDR4%2C-1TB-PCIe-NVMe-SSD%2C-RGB-Keyboard%2C-Windows-10%2C-G713QR-ES96

bu da amazon linki ama yok

Bu da kazıkçı(?) tr fiyatı

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi hocam, canavar canavar:
ya işte ben de çok beğendim resmen ıslak rüyamda bunu göreceğim artık. Ne zaman gelir biliyor musunuz? Bir de adamlar 1800 dolara bunu yurt dışında alır da ben vergi yüzünden alamazsam... Kafama..

Mojo jojo

80+ Silver
ya işte ben de çok beğendim resmen ıslak rüyamda bunu göreceğim artık. Ne zaman gelir biliyor musunuz? Bir de adamlar 1800 dolara bunu yurt dışında alır da ben vergi yüzünden alamazsam... Kafama..
Hiç bilmiyorum.
Belki mining furyasında sonra, bu arada kuytu bir zamanda gelebilir.
Takipte olun her an, hayırlı olsun şimdiden.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bilmiyorum.
amazondan alacağım için vergi gelecektir değil mi ben onu hiç hesap etmedim heyecandan direk asus sitesinden baktım heyecandan. 1800 dolar+kdv+shipping.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bilmiyorum.
Alamayacağım..

amazondan alacağım için vergi gelecektir değil mi ben onu hiç hesap etmedim heyecandan direk asus sitesinden baktım heyecandan. 1800 dolar+kdv+shipping.

Alamayacağım..
galiba çünkü ben 1800 dolara göre hesap yapmıştım ve param da o kadar. Kara sevdaya tutulduk

Top Bottom