Neler Yeni

Asus ROG Strix G18 G814JZ-N6022 Bu Paraya Daha iyisi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Walter White
Ekranı 300 nit ve 165hz işlemci olarakta bir tık düşük. Neden daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Geri kalan özellikleri aynı gibi duruyor
linkteki modeli kullanıyorum. Herhangi bir şekilde hiçbir sorunu yok. Almadan önce uzun bir süre piyasa araştırması yaptım. Yurtdışı ürünleri dahil olmak üzere en alınabilecek laptop bu bence. Şu an stok sorunu var sanırsam. Ben 70.000 e aldım bir hafta önce. Şu anda omen ile aradaki fark yüksek geldi bana. Coil Whine var fakat yüksek seviye ekran kartlarının hemen hepsinde oluyor. Ben şahsen o kadar para verip omen gibi sade bir ürünü almak istemedim. Asus çok daha şık ve tasarımsal olarak daha estetik bir model. 18 inçlik 2 k 240hz ekranı da rakipsiz. Yaptığım her işten keyif alıyorum.
Not:330watt adaptörle geliyor. O konuda da aklınız karışmasın.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
linkteki modeli kullanıyorum. Herhangi bir şekilde hiçbir sorunu yok. Almadan önce uzun bir süre piyasa araştırması yaptım. Yurtdışı ürünleri dahil olmak üzere en alınabilecek laptop bu bence. Şu an stok sorunu var sanırsam. Ben 70.000 e aldım bir hafta önce. Şu anda omen ile aradaki fark yüksek geldi bana. Coil Whine var fakat yüksek seviye ekran kartlarının hemen hepsinde oluyor. Ben şahsen o kadar para verip omen gibi sade bir ürünü almak istemedim. Asus çok daha şık ve tasarımsal olarak daha estetik bir model. 18 inçlik 2 k 240hz ekranı da rakipsiz. Yaptığım her işten keyif alıyorum.
Stokta var ve 24 Nisana kadar karar verip alacağım teşekkürler yorumunuz için.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Asus rog klitesini bilen bilir. ekranı, kasası premium ve emsallerine göre gayet sessiz çalışıyor. şiddetle tavsiye ederim
Evet Asus rog kalitesizliğini biliyorum 3 laptop kullandım rog
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omende coil whine rastlamadım hepsinde olmuyor bu KALİTELİ PCB ÜRETMEK ile alakalı bir durum

Hocam iyi diyorsunuz da Samsung marka bir ssd'yi kendim ekstradan ekleyebilirim ama 165 hz ekranı kendim 240hz ye çekemem

Ama kronik hataları var demeniz düşünmeye itiyor beni gerçekten

Şu an cidden 240hz 18 inc ve 500 nit olması ve Soğurmasının başarılı olması beni cezbediyor ve karşısında daha iyi bir rakibini bulamıyorum bu bürçede. Omende Güzel ama 165 ve 300nit beni cidden rog'a itiyor
Sen bilirsin dostum ben bir kullaniciyim 3 rog inceledim monster hatta ve hatta Casper g911 daha daha çok mantıklı ve kaliteliydi belki yeni seride çözerler dicektim hala coil whine sesi varmış cihaz bildiğin ötüyor hadi kasadaki ekrna kartı neyse duymuom uzağa assagi koyuyon da bu laptop coil whine laptop zzzz cizz aaaazzzzaaaa diye bağırcak sırf rgbli diye rog alma bence

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dell e bakmanı öneririm

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap