nerede hocamASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 Ti 22.500 TL şu anda bu fiyata değer mi alınır mı ? İyi bir fiyat mıdır daha çok düşer mi ?
Eth 1k iken 3090 satıyordum 19k'ya yüzüne bakan olmadı şimdi 22,5k 3080ti bulunmuyor, bruh.
alınır ama 1 ay önce de aynı fiyattaydı
o fiyata kim kaybetmiş
valla düşer mi konusu çok sıkıntılı coinler hareketli dolar zaten almış başını gidiyo 4000 serisi çıkınca ucuzlar mı biraz daha bilmiyorum mutlaka bir düşüş olur ama bu ülkemize yansır mı blememÜstünden çok sular aktı hocam piyasa malum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha düşer mi acaba yoksa kapsam mı bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son zamanlarda bu fiyatı görmedim daha düşer mi diye çekiniyorum 4000 bin serisi çıkınca
valla düşer mi konusu çok sıkıntılı coinler hareketli dolar zaten almış başını gidiyo 4000 serisi çıkınca ucuzlar mı biraz daha bilmiyorum mutlaka bir düşüş olur ama bu ülkemize yansır mı blemem
bu fiyat üzmez ama 6900xt alabilirsin daha ucuza sadece oyun odaklı alıyorsan ya da 3080 12gblar 15-16lara düşüyor bu sıralar onlara da bakabilirsin buna 23 vermektensevalla düşer mi konusu çok sıkıntılı coinler hareketli dolar zaten almış başını gidiyo hala 4000 serisi çıkınca ucuzlar mı biraz daha bilmiyorum mutlaka bir düşüş olur ama bu ülkemize yansır mı blemem
4000 serisi çoğu kartı nerdeyse ikiye katlayacak deniliyor. Ben olsam beklerdim ama şimdi alıcaksan alınabilirASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 Ti 22.500 TL şu anda bu fiyata değer mi alınır mı ? İyi bir fiyat mıdır daha çok düşer mi ?
Ekran kartı piyasası ne kadar oynak öyle
4000 serisi çoğu kartı nerdeyse ikiye katlayacak deniliyor. Ben olsam beklerdim ama şimdi alıcaksan alınabilir