Neler Yeni

Asus rog strix go 2.4 2000 tl

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold
Aldım çok teşekkür ederim
hayırlı olsun hocam bu arada bu kulaklığın driveri şimdi bakıp buldum bunu kurarsanız kulaklığın performansı iyileşecektir biraz daha (not-kulaklığınız geldiğinde daha yeni bi driver gelebilir onu kurarsınız bakıp)

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun hocam bu arada bu kulaklığın driveri şimdi bakıp buldum bunu kurarsanız kulaklığın performansı iyileşecektir biraz daha (not-kulaklığınız geldiğinde daha yeni bi driver gelebilir onu kurarsınız bakıp)

Tmmdır hocam çok teşekkür ederim adamsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mu iyi razer BlacksharkV2

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold
Onu ucuza bulsam bunu iade edip onu alaym mı
tercih sizin hocam muhtemelen bu asus bidaha bu fiyata gelmez ve kablosuz siz diğeri ise fps oyunlarında daha iyi olur size bağlı birazda

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tercih sizin hocam muhtemelen bu asus bidaha bu fiyata gelmez ve kablosuz siz diğeri ise fps oyunlarında daha iyi olur size bağlı birazda
Tmmdır hocam teşekkür ederim eğer denk gelirsme sorarım yine de size

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
Hocam cloud 2, asus rog 2.4 go bir de razer BlacksharkV2, x olan modeli değil. Hyperx ve asus 2 k ikiside. Razer 2500 2600 bir indirim bulursam 2k ya gelecek o da ama kesin değil gelirse eğer razer mi tercih edeyim. Sizce ne yapayım, diğerini aldım ama daha kargoya da verilmedi

Shourd

80+ Gold
Hocam cloud 2, asus rog 2.4 go bir de razer BlacksharkV2, x olan modeli değil. Hyperx ve asus 2 k ikiside. Razer 2500 2600 bir indirim bulursam 2k ya gelecek o da ama kesin değil gelirse eğer razer mi tercih edeyim. Sizce ne yapayım, diğerini aldım ama daha kargoya da verilmedi
eğer alabiliyosan cloud 2 al derim genel olarak daha iyi

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
Son düzenleme:
Top Bottom