Hocam bende de aynı kulaklık var ama öyle bir sorun olmadı. Gerçi güncelleme bugün geldi ise 2 haftadır güncellemiyorum.Arkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?
Hocam size de geldiyse aman güncellemeyin şu an çözmeye çalışıyorum düzelmedi hala.Hocam bende de aynı kulaklık var ama öyle bir sorun olmadı. Gerçi güncelleme bugün geldi ise 2 haftadır güncellemiyorum.
Bir diğer forumda da sorundan bahsedilmiş ama mesaj gelmemiş o konuya da napacağımı bilmiyorumHocam bende de aynı kulaklık var ama öyle bir sorun olmadı. Gerçi güncelleme bugün geldi ise 2 haftadır güncellemiyorum.
Hocam en mantıklısı asus'un global reddit sayfalarına bakmak. Ülkemizde fazla kişide olan bir model olmadığı için pek konusu gündem olmuyor.Hocam size de geldiyse aman güncellemeyin şu an çözmeye çalışıyorum düzelmedi hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir diğer forumda da sorundan bahsedilmiş ama mesaj gelmemiş o konuya da napacağımı bilmiyorum
Hocam vaktiniz varsa siz de bakabilir misiniz rica etsem?Hocam en mantıklısı asus'un global reddit sayfalarına bakmak. Ülkemizde fazla kişide olan bir model olmadığı için pek konusu gündem olmuyor.
Hayır konu güncel siz çözebildiniz mi?Sorunu cözebildiniz mi ayni sorun bende de var
kulaklıktan memnun musunuzArkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?
Bu soruna kadar memnundum ama evet 2 aydır kullanamıyorum artık asla ama asla memnun değilim. Kendi çıkardıkları bir güncelleme ile kulaklığı mahvettiler komik gerçekten.kulaklıktan memnun musunuz
ya bende kulaklığı alalı bir ay oldu aynısı banada oldu nasıl çözdüğünü anlatır mısın ?Arkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?