Neler Yeni

Asus ROG STRIX GO 2.4 Güncelleme Sonrası Bağlanma Sorunu

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Arkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?
Hocam bende de aynı kulaklık var ama öyle bir sorun olmadı. Gerçi güncelleme bugün geldi ise 2 haftadır güncellemiyorum.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende de aynı kulaklık var ama öyle bir sorun olmadı. Gerçi güncelleme bugün geldi ise 2 haftadır güncellemiyorum.
Hocam size de geldiyse aman güncellemeyin şu an çözmeye çalışıyorum düzelmedi hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir diğer forumda da sorundan bahsedilmiş ama mesaj gelmemiş o konuya da napacağımı bilmiyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam size de geldiyse aman güncellemeyin şu an çözmeye çalışıyorum düzelmedi hala.

Bir diğer forumda da sorundan bahsedilmiş ama mesaj gelmemiş o konuya da napacağımı bilmiyorum
Hocam en mantıklısı asus'un global reddit sayfalarına bakmak. Ülkemizde fazla kişide olan bir model olmadığı için pek konusu gündem olmuyor.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Hocam en mantıklısı asus'un global reddit sayfalarına bakmak. Ülkemizde fazla kişide olan bir model olmadığı için pek konusu gündem olmuyor.
Hocam vaktiniz varsa siz de bakabilir misiniz rica etsem?

Konu güncel arkadaşlar hala kulaklığımı kullanamıyorum. Artık mavi ışık da yanmıyor. Reddit' te birisi bütün driverlerı silip yeniden yükledim demiş ama nereden silineceğini söylememiş yardımcı olacak var mı?

Metku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Aydoğmuş
Sorunu cözebildiniz mi ayni sorun bende de var

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Sorunu cözebildiniz mi ayni sorun bende de var
Hayır konu güncel siz çözebildiniz mi?

Yardımcı olabilecek bu kulaklıktan anlayan arkadaş var mı acaba? Etiketlerseniz sevinirim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kulaklıktan memnun musunuz

waydx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
doruk ur
ya bende kulaklığı alalı bir ay oldu aynısı banada oldu nasıl çözdüğünü anlatır mısın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,604
Üyeler
165,380
Son üye
xsakai
Top Bottom